Haberler

Suriye'de provokatörlerin saldırısına uğrayan Türk tırları ülkeye döndü

Güncelleme:

Suriye'de Fırat Kalkanı operasyonu ile Türk askerinin kontrol altında tuttuğu bölgelerde çıkan olaylarda, provokatörler tarafından taşlanan Türk tırları, ülkeye döndü. Görüntülerde, Türkiye'ye dönen tırların büyük zarar aldığı kameraya yansıdı.

Suriye'nin kuzeyinde, Mehmetçik tarafından terörden temizlenen bölgelerde çıkan provokatif olaylarda saldırıya uğrayan Türk tırları Türkiye'ye döndü.

Dün gece Kayseri'de 5 yaşındaki kız çocuğuna istismar olayının ardından patlak veren olayların yankıları sürerken bugün de Suriye'nin Fırat Kalkanı operasyonu ile kontrol altında tuttuğu bölgelerde karışıklık çıktı. Azez, El Bab ve Afrin'de, Türkiye'den gelen tırlara provokatör bir grup tarafından saldırı düzenlendi.

Suriye'de provokatörlerin saldırısına uğrayan Türk tırları ülkeye döndü

SALDIRIYA UĞRAYAN TIRLAR ÜLKEYE DÖNDÜ

Sosyal medyada yer alan görüntülerde, ülkeye dönen tırların büyük hasar aldığı, camlarının kırıldığı ve kaportalarında göçükler olduğu kameraya yansıdı. Görüntülerde ayrıca 1 şoförün de, atılan taşlar nedeniyle başından yaralandığı görüldü.

Suriye'de provokatörlerin saldırısına uğrayan Türk tırları ülkeye döndü

NE OLDU?

Önceki akşam, Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 5 yaşındaki bir kız çocuğunun yabancı uyruklu bir şahsın istismarına uğramasının ardından Suriye'de Fırat Kalkanı operasyonu ile Türk askerinin kontrol altında tuttuğu bölgelerde olaylar çıktı. Sosyal medyada paylaşılan bir görüntüde provokatörlerin Türk ordusunun kullandığı binaya girmeye çalıştığı, askerlerin de göstericileri havaya ateş açarak uzaklaştırmaya çalıştığı görüldü. Görüntülerde, Türkiye'den Suriye'ye giden tırların ve Türk plakalı araçların da taşlandığı kameralara yansıdı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Türkiye Suriye Güvenlik 3.Sayfa Dünya Haberler

Gol sevinci sonrası UEFA'nın soruşturma başlattığı Merih Demiral'dan yeni paylaşım: Yüksel Türk!

Gol sevinci sonrası UEFA'nın soruşturma başlattığı Merih Demiral'dan yeni paylaşım: Yüksel Türk!

Ankara'da iş adamı Nihat Karaarslan'a silahlı saldırı: 2 yaralı

Ankara'da iş adamı Nihat Karaarslan'a silahlı saldırı: 2 yaralı

Savcılıktan Dilan Polat için 27 yıl hapis talebi

Savcılıktan Dilan Polat için 27 yıl hapis talebi

Bakmadan Geçme

Hollanda maçı cezalı oyuncular kimler EURO 2024! Ender Saraç beraat etti mi? Ender Saraç davası ne oldu? YKS sonuçları açıklandı mı 2024? 4 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Nihat Karaarslan kimdir, sağlık durumu ne, öldü mü, yaşıyor mu? 4 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Temmuz Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Temmuz AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Temmuz Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 4 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 4 Temmuz 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Temmuz Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Kök maaşı 10 bin liranın altında olan emekliler dikkat! Hiç zam almayabilirler

Kök maaşı 10 bin liranın altında olan emekliler dikkat! Hiç zam almayabilirler

500

Yorumlar (18)

ANADOLU PARSI:

Taş atanların bacaklarına bir mermi sık çil yavrusu gibi dağılırlar.

449
20
yanıtYanıtla
aRMa 1979:

Orda gezen askelere iyi bak Mehmetcikmi?

yanıt42
yanıt1
ekrem celebi :

Sıkiysa git yap..

yanıt1
yanıt10
aristoteles:

Besletin besleyin sadece ülkedeki degilsuriyedekiletw bile 3 öğün gıda artı her türlü ihtiyacını karsilayin

yanıt55
yanıt3
CAN Işık:

Besleyin kargaları

356
7
yanıtYanıtla
Hasan Turk:

Suriyelilere birsey olmaz gecmis olsun diye arayanlar gidenler sizce Turkleri ararmi.

178
8
yanıtYanıtla
Kapadokyali Kapadoklyali:

yakilan tirlar ne oldu

163
4
yanıtYanıtla
Cemalettin Doğan:

Allah yardımcımız olsun. Bu nedir ya nasıl müslüman nasıl din kardeşiyiz. Yazık günah provakasyon lara gelmeyin

93
51
yanıtYanıtla
Rıdvan Polat:

Çok güzel olmuş reisin canı sağ olsun

24
41
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Bunların hepsi yalaaannn Suriyeli ensarlar yani kardeşlerimiz sadece sevgi ifadesi için çiçek mi? atmış dememiz gerekiyor... Kısaca mülteciler acil bir şekilde ülkemden defedip gönderilmeli.. ama bu ışık şu an yok gibi.. medyada dolaşan ve Suriye'de yaşanan bu vahşet görüntüleri provakatif değil gerçeğin ayak sesleri..

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title