Haberler

Slovakya Başbakanı Robert Fico, silahlı saldırıda yaralandı

Güncelleme:

Slovakya'nın Başbakanı Robert Fico, bir silahlı saldırı sonucu yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Saldırı, başkentin 150 km kuzeydoğusunda bulunan Handlova kasabasında meydana geldi. Bir şüpheli gözaltına alındı. Olay, Fico'nun destekçileriyle buluştuğu yerel Kültür Evi'nin önünde gerçekleşti. Parlamento başkan yardımcısı Lubos Blaha, olayı doğrulayarak oturumu erteledi.

Medya raporlarına göre, Slovakya'nın popülist Başbakanı Robert Fico bir silahlı saldırıda yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Olay, başkentin yaklaşık 150 kilometre kuzeydoğusundaki Handlova kasabasında meydana geldi. TA3 haber kanalının belirttiğine göre, bir şüpheli gözaltına alındı.

Parlamento başkan yardımcısı Lubos Blaha, olayı Parlamento oturumu sırasında doğruladı ve daha fazla bilgi verilene kadar oturumu ertelediğini Slovak TASR haber ajansı bildirdi.

Olay, Fico'nun destekçileriyle buluşmak üzere geldiği yerel Kültür Evi'nin önünde gerçekleşti. Polis, olay yerini kapattı.

Günlük gazete Dennik N'den bir muhabir, silah sesleri duyduktan sonra başbakanı bir arabaya taşınırken gördü.

Slovakya Başbakanı Robert Fico, silahlı saldırıda yaralandı

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

Robert Fico Parlamento Slovakya Slovakya 3.Sayfa Politika Dünya Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title