Haberler

Kan donduran görüntü: Lübnanlı gazeteci savaşı anlatırken bombaların hedefi oldu

Güncelleme:

Lübnanlı bir gazeteci, televizyon ekranlarında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunurken canlı yayında İsrail'in bombalı saldırısında hedef oldu.

Orta Doğu adeta yangın yerine döndü. İsrail bir yıldır Gazze'de olduğu gibi, bugün Lübnan'da da canlı olan her hedefi acımadan vurabildiğini gözler önüne serdi. İsrail, Lübnan'da bir gazeteciyi canlı yayında hedef aldı.

YÜZLERCE HEDEF BOMBALANDI

İsrail ordusu, sabah saatlerinden itibaren Lübnan'ın güney kentlerinin yanı sıra Bekaa ve Baalbek bölgelerine yüzlerce hava saldırısı düzenledi. Saldırılar nedeniyle ülkenin güney bölgelerinden başkent Beyrut'a ve kuzey bölgelerine göç dalgası devam ederken, Lübnan Sağlık Bakanı Firas el-Ebyad İsrail'in bugünkü saldırıları nedeniyle ülkede 1975-1990 yıllarındaki iç savaştan bu yana en "kanlı günü" yaşadıklarını söyledi.

BAŞKENT BEYRUT'A HAVA SALDIRISI

İsrail sabah saatlerinde ülkenin doğusuna ve güneyine başlattığı saldırıları akşam saatlerinde Lübnan'ın kalbi Beyrut'a taşıdı. İsrail ordusu yaptığı açıklamada, "Hedefimizde Ali Karaki var" dedi. Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, başkent Beyrut'ta Hizbullah'ın güçlü olduğu Dahiye bölgesindeki mahallelerden Bir el-Abid'de bir binaya yönelik hava saldırısı gerçekleştirildi.

ÖLÜ SAYISI 492

İsrail, adeta ateş hattına çevirdiği Lübnan'da sivil unsurları da vuruyor. İsrail ordusunun, Lübnan'da 1300 "hedefe" yönelik hava saldırılarında 35'i çocuk 492 kişi yaşamını yitirdi, 1645 kişi yaralandı. Lübnan'ın Al Mayadeen televizyonunun haberine göre, İsrail savaş uçakları, Baalbek kentinin batısındaki Tariya beldesinde iki evi vurdu. Saldırıda aynı aileden 9 kişi hayatını kaybetti.

CANLI YAYINDA GAZETECİYİ HEDEF ALDI

İsrail savaş uçakları bu akşam saatlerinde Lübnan'da bir gazeteciyi hedef aldı. Canlı yayında gerçekleşen saldırıda, Lübnanlı bir gazeteci televizyonda milyonlarca kişinin gözü önünde bombalı saldırının hedefi oldu.

Kan donduran görüntü: Lübnanlı gazeteci savaşı anlatırken bombaların hedefi oldu
Haberler.com / Rabia Dalkılıç - Dünya

Lübnan İsrail Dünya

İbre aileye de dönebilir! Polis katilinin sosyal medya paylaşımları dehşet verici

Polis katilinin sosyal medya paylaşımları dehşet verici

Orta doğu alev alev! Lübnan'dan kaçış başladı, İsrail OHAL ilan etti

Orta doğu alev alev! Lübnan'dan kaçış başladı, İsrail OHAL ilan etti

Polis memurunun katili hakimliğe götürülürken de rahat durmamış

Polis memurunun katili hakimliğe götürülürken de rahat durmamış

Avrupa'da dengeleri sarsacak karar! Arnavutluk'ta Bektaşi Devleti kuruluyor

Avrupa'da dengeleri sarsacak karar! Yeni devlet kuruluyor

500

Yorumlar (18)

Hasan Turk:

Okunmus corap gondermistik ise yaramadimi.

25
111
yanıtYanıtla
Özcan Özcan:

ALLAH NİYE EBABİL KUŞLARINDAN 3 TABUR GÖNDERMİYOR YA ? BİR EMRE BAKMIYOR MU ŞUNLARI HELAK ETMEK???YOKSA BUNLAR BİRİLERİNİ UYUTMAK İÇİN BİR MASALMIYDI?

17
107
yanıtYanıtla
Black Eagle:

Neden bu tip haberlerin altına inancı zayıf veya hiç olmayanlar saçma sapan yorum yapıyor. İslama inanmıyorsanız o sizin probleminiz ama inananlara biraz saygı göstermek bu kadar zor olmamalı

93
12
yanıtYanıtla
Erol Balık:

bunun ucu en sonunda bize dokunacak dokunduğundada dokunduguna ALLAH'in izniyle pişman olacak bu itrail iti

77
18
yanıtYanıtla
Alper Toprak:

Yasiyormu ne oldu ?

16
6
yanıtYanıtla
isa yatar:

Bu akılsız inanç sızlar hala anlamıyor.Allah'ın bu Dünya da mutlu mesut olacaksınız hiç dert olmayacak diye bir sözü yok bak ne diyor peygamberler bile rahat edememiş. Bakara 155:Andolsun ki sizi biraz korku ve açlıkla, bir de mallar, canlar ve ürünlerden eksilterek deneriz. Sabredenleri müjdele.

9
6
yanıtYanıtla
Erol :

Ölmüş mü

10
1
yanıtYanıtla
Ali Fuat Alin:

inş yaşıyordur, Allah yardımcısı olsun, suçsuz günahsız insanlar ölüyor

5
0
yanıtYanıtla
Güven önemlş:

ölse bağıramazdı ağır yaralı kesin

4
0
yanıtYanıtla
Ali Baba:

Eline sağlık İsrail

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });