Haberler

Çin'de İsrailli büyükelçilik diplomatı saldırıya uğradı

Güncelleme:

İsrail Dışişleri Bakanlığı, Pekin Büyükelçiliğinde görevli bir diplomatın bıçaklı saldırıya uğradığını açıkladı. Çin makamları, henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmazken, saldırganın kimliği ve uyruğu ise bilinmiyor.

İsrail Dışişleri Bakanlığı, Pekin Büyükelçiliğinde çalışan bir diplomatının bıçaklı saldırıya uğradığını bildirdi. Konuyla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

ÇİN'DEKİ İSRAİL BÜYÜKELÇİLİĞİ PERSONELİ SALDIRIYA UĞRADI

İsrail Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Çin'in başkenti Pekin'deki İsrail Büyükelçiliğinde görevlinin bir personelin saldırıya uğradığı belirtildi.

DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Saldırının büyükelçilik binası sınırları içerisinde olmadığı kaydedilen açıklamada, durumu stabil olan personelin hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Açıklamada, İsrailli yetkililerin saldırıyla ilgili soruşturmayı sürdürdükleri aktarılırken, saldırının nedenine ilişkin bilgi verilmedi. Çin'den konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: AA / Dünya

Dışişleri Bakanlığı Büyükelçilik İsrail Pekin Dünya Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title