Haberler

Hollanda'da seçimleri kazanan Geert Wilders: Feyza Altun bir kahramandır

Güncelleme:

Hollanda'da seçimleri kazanan Geert Wilders, sosyal medyada yaptığı küfürlü şeriat paylaşımının ardından gözaltına alınan Avukat Feyza Altun hakkında "Feyza Altun bir kahramandır!" açıklamasında bulundu.

Hollanda'da 22 Kasım'da yapılan erken genel seçimlerinde zafere ulaşan ve yüzde 23,5 oyla 37 sandalye kazanan aşırı sağcı siyasetçi Geert Wilders, Avukat Feyza Altun'un gözaltına alınması hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Wilders, tek cümlelik paylaşımında "Feyza Altun bir kahramandır!" ifadelerini kullandı.

Hollanda'da seçimleri kazanan Geert Wilders: Feyza Altun bir kahramandır

WILDERS, İSLAM KARŞITLIĞIYLA BİLİNİYOR

Seçimden zaferle çıkmasına rağmen henüz diğer partileri koalisyona ikna edemeyen Wildert, İslam ve göçmen karşıtlığıyla biliniyor. Son olarak geçtiğimiz Kurban Bayramı'nda, bir hayvanın kesim anına ait görüntüyü yayınlayan Wilders, paylaşımında "Mide bulandırıcı İslam geleneğini yasaklayın" ifadelerini kullanmıştı.

NE OLDU?

Avukat Feyza Altun, paylaştığı Farsça şiire yapılan yoruma sinirlenerek skandal bir ifade kullandı. "Şeriate s......" paylaşımı yapan Altun'un mesajı sosyal medyada büyük bir tartışmanın fitilini ateşlerken, tepki mesajları sonrası "#feyzaaltuntutuklansın" etiketi Twitter'da TT oldu.

Hollanda'da seçimleri kazanan Geert Wilders: Feyza Altun bir kahramandır

FEYZA ALTUN GÖZALTINA ALINDI

Küfürlü şeriat paylaşımı sonrası harekete geçen Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı, avukat Feyza Altun hakkında "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik veya aşağılama" suçundan resen soruşturma başlattı. Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında soruşturma başlatılan avukat Feyza Altun gözaltına alındı.

Hollanda'da seçimleri kazanan Geert Wilders: Feyza Altun bir kahramandır

Haberler.com / Emre İliksiz - Dünya

Geert Wilders Feyza Altun Hollanda Hukuk 3.Sayfa Politika Dünya Haberler

500

Yorumlar (126)

ŞAŞKIN:

Şeriat, kurandır, yaşam biçimidir. Kuran, devlet kurmak için değil Allah'ın dinini dünyaya hakim kılmak için inmiştir. Şeriatı yaşam tarzı değil de devlet sistemi gibi gösterenler de bu küfürden... Vb. Sorumludur. Hiçbir peygamber şeriat devleti kurmak için gelmemiştir. Tüm peygamberler şeriatı yaşamış ve yaşatmıştır. Şeriatı yaşayan bir toplum yoktur olmadığı için de dünyanın hiçbir yerinde şeriatle yönetilen devlet olmadı. Zaten öyle bir toplum olsa, devlete değil tüm dünyaya hükmeder.

798
773
yanıtYanıtla
SeyYah Saruhanli:

arap ülkelerinde yaşayabilirsiniz seriat istiyenler ..

yanıt532
yanıt549
Mülayim sert:

Sen ne içiyon iyi kafa yapıyor

yanıt37
yanıt85
Yusuf Sezer Korkmaz:

Adama demezler mi o zaman Hz. Muhammed'in (sav) kurduğu İslam Devleti ne ile yönetiliyordu diye?

yanıt63
yanıt77
ŞAŞKIN:

Hz. Muhammed (s.a.v.) efendimiz devlet kurmadı var olan devletlerin toplumlarını Allah'a davet etti davetine icabet edenleri tek merkezden kuran ile yönetti. Bugün de bir toplum onun davetine icabet ederse kuranla yönetilir. Onun davetine icabet demek, onun ahlakıyla ahlaklanmak demektir. Ben küçük cemaatler hariç böyle bir topluma rastlamadım.

yanıt53
yanıt7
ayhan arslan:

Şans oyunlarınızın tutarsızlığı, sürekli keser gibi kendinize yontmanız. Sürekli dolandırılıyorum hissine kapılmam, ve sürekli sizlerin kazanması. Hesabıma hediye bakiye tanımlandı diyorsunuz , hesaba giriyorum hiç bir halt yok. her işiniz yalan.

yanıt8
yanıt0
Ali KARA :

Şaşkın doğru söylüyor, o kadar.

yanıt23
yanıt1
Abdullah Ağaç.:

Arab ülkesi diyenler ama parayı bulunca önce Dubai ye gidiyor gamına kduklarin

yanıt5
yanıt0
Alkurt:

Bu Adami hic sevmem...LAKIN TÜRKIYE CUMHURIYETI LAIKTIR YANI DIN VE VICDAN ÖZGÜRLÜGÜ VARDIR BÖYLEDE KALACAK, ISTEMEYEN GIDER...DINI KÖTÜYE KULLANAN TARIKATLARA TÜRK MILLETI GECIT VERMEZ..MENEMENDE KUBILAY OLAYINI UNUTMADIK

578
426
yanıtYanıtla
mehmet türkel:

Din ve vicdan özgürlüğü vardır diyorsun lakin dinime hakaret nedeni destekliyorsun işte senin gibilerin dönekliği budur.

yanıt475
yanıt120
Tüm 126 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title