Haberler

En Genç Belediye Üyesi Zor Durumda

En Genç Belediye Üyesi Zor Durumda

İngiltere'de Gençlerin Sarhoş Serseriler Olmadığını Kanıtlamak Vaadiyle Geçen Yılki Yerel Seçimlerde Aday Olup Ülkenin En Genç Belediye Meclis Üyesi Unvanını Kazanan Laura Pye, Uygunsuz Fotoğrafları Yüzünden Zor Günler Yaşıyor.

İngiltere’de gençlerin sarhoş serseriler olmadığını kanıtlamak vaadiyle geçen yılki yerel seçimlerde aday olup ülkenin en genç belediye meclis üyesi unvanını kazanan Laura Pye, uygunsuz fotoğrafları yüzünden zor günler yaşıyor.

Bu yıl 19 yaşına giren Pye, internetteki arkadaşlık sitelerine gönderdiği fotoğraflarda, bir kızla dudak dudağa öpüşürken, striptiz direğinin yanında dans ederken ve üzerinde iç çamaşırları, votka şişeleriyle poz verirken görülüyor. Daily Mail Gazetesi, "Bayan Pye, hiç şüphesiz ergenlerin kamu görevine seçilmesinin uygun olup olmadığı yolunda şüpheler yarattı" diye yazdı. Bir açıklama yapan ve pişman olmadığını vurgulayan Pye ise, 19 yaşındaki herkes gibi eğlenmeye hakkı olduğunu belirterek, "Belediye meclis üyesi olabilirim, ama hálá kendimim. Hálá cumartesi geceleri dışarı çıkıp sarhoş oluyorum" dedi. Gençliği temsilen seçilip böyle görüntülenmesinin bir çelişki sayılamayacağını savunan Pye, "Yasadışı hiçbir şey yapmadım. Biraz eğlendim, hepsi o kadar" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya
F-35 satışına yeşil ışık yakan ABD'den çarpıcı 'İncirlik' şartı

F-35 satışına yeşil ışık yakan ABD'den çarpıcı "İncirlik" şartı

Erdoğan'ın çağrısı karşılık buldu! Esad'dan Türkiye'yi yakından ilgilendiren tarihi karar

Esad'dan Türkiye'yi yakından ilgilendiren tarihi karar

Cumhurbaşkanı Erdoğan New York'ta! Hafize Gaye Erkan da karşılayanlar arasında yer aldı

Karşılayanlar arasında sürpriz bir isim de vardı

Diyarbakır'da Kayapınar Belediyesi'nden skandal karar! Gaffar Okkan'ın ismini tabeladan sildiler

Gaffar Okkan'ın ismini tabeladan sildiler

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });