Haberler

Bu Ladin Barışsever!

Bu Ladin Barışsever!

Terör Örgütü El Kaide'nin Lideri Usame Bin Ladin'in Küçük Oğlu Ömer Bin Ladin, Batı Ülkeleri ile Müslüman Ülkeler Arasında Barış Sağlanması İçin Diyaloga İhtiyaç Olduğunu Söyledi.

Terör örgütü El Kaide'nin lideri Usame Bin Ladin'in küçük oğlu Ömer Bin Ladin (26), Batı ülkeleri ile Müslüman ülkeler arasında barış sağlanması için diyaloga ihtiyaç olduğunu söyledi.

İtalyan LA7 televizyon kanalına canlı yayın konuğu olarak katılan Ömer Bin Ladin, babasının ölüp ölmediğiyle ilgili bir soruya, "Ölmedi. Ölse kesinlikle duyardım" yanıtını verdi. İslam ülkeleri ile Batı ülkeleri arasında barış sağlanması için diyalogun önemli olduğunu vurgulayan Ladin, "Hiçbir şekilde insan öldürmeyi kabul etmem. Ben diyalogdan yanayım. Amerika'nın savaş açması ile çok sayıda Arap halkı hayatını kaybetti. Bu nedenle barış için diyalogun ilk sırada yer alması gerektiğine inanıyorum" diye

konuştu.

Dün gece özel korumalar eşliğinde, eşiyle birlikte İsviçre üzerinden İtalya'nın başkenti Roma'ya gelen Ladin, dünyaca ünlü Kolezyum'u ve Vatikan'ı ziyaret etti. Papa 16. Benedict ile görüşme isteğini yerine getiremeyen Ömer Bin Ladin, Roma'da adı açıklanmayan bir otelde konaklıyor.

(DK-OYK-OYK-KK-KK-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya
Beyaz Saray'dan Netanyahu'nun 'Lübnan yeni bir Gazze olabilir' çıkışına sert tepki

Bomba yağdırmak istediği ülkeye ABD'den bu kez izin çıkmadı

Vatandaşa domuz eti yediren Köfteci Yusuf ürünlerini 'Helal Sertifika' adı altında satıyormuş

Köfteye domuz eti karıştıran ünlü firma vatandaşı böyle kandırmış

2 kız öğrenciye tecavüz girişimi iddiası şehri ayağa kaldırdı

WhatsApp mesajını gören yüzlerce öğrenci soluğu yurt bahçesinde aldı

Türkiye'nin Çernobili'nde test yaptılar, sonuç sanılandan çok daha kötü çıktı

Halkın kanserden öldüğü mahallede test yaptılar, sonuç korkunç

title