Haberler

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail'in başkenti Tel Aviv'e geldi

Güncelleme:

ABD Başkanı Joe Biden, Gazze'deki hastane saldırısı sonrası İsrail'in başkenti Tel Aviv'e geldi. Biden, Netanyahu ve Herzog ile görüşmeler yapacak.

ABD Başkanı Joe Biden'ın İsrail'in başkenti Tel Aviv'e gerçekleştirdiği ziyaret için sokak ve caddelerde geniş güvenlik önlemleri alındı.

ABD Başkanı Joe Biden, Gazze şehrindeki Al Ahli Arab (Baptist) Hastanesi'ne gerçekleştirilen saldırı sonrası İsrail'in başkenti Tel Aviv'e geldi. Biden, Ben Gurion Havalimanı'nda İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu tarafından karşılandı. Ziyaret için Tel Aviv sokaklarında geniş güvenlik önlemleri alınırken, Biden'ın konvoyu güvenlik güçleri eşliğinde Kempinski Hotel'e geldi. Otel yakınında Biden'ı bekleyen birkaç kişinin kaçırılan yakınlarının posterlerini taşıdığı görüldü.

ABD Başkanı Biden ve Netenyahu, sonrasında ikili görüşme gerçekleştirdi. - TEL AVİV

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Joe Biden Tel Aviv Herzog İsrail Gazze Politika Dünya Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title