Haberler

Otobüste iki genç kıza taciz şüphelisine dayak kamerada

Güncelleme:

Halk otobüsünde üniversiteli kızlara tacizde bulunduğu öne sürülen 60 yaşındaki adam, kızların tepki vermesi üzerine yolcular tarafından darp edildi. Dayak anı anbean kameralara yansırken, kızların şikayeti üzerine gözaltına alınan adam adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Çorum'da halk otobüsünde, üniversite öğrencileri S.N.S (20) ve M.K'ya (20) tacizde bulunduğu öne sürülen R.Y (60), kızların çığlıkları üzerine yolcular tarafından darbedildi. Gözatına alınan ve suçlamaları kabul etmeyen R.Y, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Otobüste taciz iddiasına dayak anı ise kameraya yansıdı.

Taciz olayı 24 Aralık günü, Akkent-Saat Kulesi seferini yapan özel halk otobüsünde yaşandı. Üniversiteli S.N.S. ve M.K., okul çıkışı çarşıya gitmek için halk otobüsüne bindi. 2 kız, orta kapıya yakın koltuklara oturdu. Bir süre sonra otobüse binen emekli R.Y. de genç kızların arkasındaki koltuğa oturdu. S.N.S, arkadaşının omzuna başını koyarak, uyumaya başladı. İddiaya göre bu sırada R.Y, elini 2 koltuğun arasından uzatarak, kızları taciz etti.

ÇIĞLIK ATTI, YAŞLI ADAM DARP EDİLDİ

S.N.S'nin çığlık atarak, bağırması üzerine tartışma başladı. Bunun üzerine çoğunluğu öğrenci olan otobüsteki yolcular, R.Y'ye tepki gösterdi. Bazı yolcular da yumrukla saldırdı.

Kız öğrencilerin S.N.S. ve M.K'yi sakinleştirdiği olay, polise bildirildi. Polis, 2 arkadaşın şikayeti üzerine adamı gözaltına aldı. Otobüste taciz iddiasına dayak anı ise kameraya yansıdı.

"KALÇAMIN OKŞANDIĞINI HİSSETİM"

S.N.S, polise verdiği ifadesinde, "Önce kalçamda bir dürtme hissettim. Sonra da kalçamın okşandığını hissettim. Arkama döndüm ve koltuktaki yaşlı adamın elinin iki koltuk arasındaki boşlukta olduğunu gördüm. 'Ne yapıyorsun sen' diye bağırdım. Önce bana baktı sonra da ayağa kalkarak 'ben dokunmadım' dedi. Otobüsten inmek istedi, şikayetçiyim" dedi.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Taciz suçlamasını kabul etmeyen R.Y, kalp rahatsızlığı geçirdiğini, bu sırada kontrolsüz şekilde öne doğru eğildiğini söyledi. Polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen R.Y, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Akkent 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (48)

realist:

kaprisli kizlarin iftiralarina kurban gidenlerde cok bence

79
12
yanıtYanıtla
HOŞAF:

Adam tacizciyse eyvallah dövmekten beter edin ama ortada şöyle bir gerçek var: oradaki insanlar iki kızın lafına bakarak 60 yaşında bir adamı dövdüler.o adamın sapık olmasına ihtimal veriyorsunuz da o kızların iftiracı ya da durumu yanlış değerlendirmiş olabileceklerine neden ihtimal vermiyorsunuz.bu kadar kolay mı insanlara böyle şeyler yapmak.sosyal medyada da anında linç ediyoruz birilerini.önce bir düşünün.biraz sabredip olayların içyüzünün ortaya çıkmasını bekleyin.bir iki kanıt bulun ondan sonra tepkinizi koyun.

61
10
yanıtYanıtla
gultekin:

bu nedır ya. adamın dokunduğu goruluyormu varmı kanıt. otobüse dolmuşa bınmeye korkar olduk artık. kalabalıkta bır kadına başka bır kadın bıle dokunsa al ıste bu adam gıbı gıttı gümbürtüye. ayırsınlar otobuslerı dolmuşları kadın ereke dıye olsun bıtsın. bu olayda kım haklı kım haksız bellı degıl. belkı kız yalancı belkı adam gerçekten dokundu.

47
8
yanıtYanıtla
ZAZA:

VALLAHİ Artık Toplu Taşımaya Binmeye Korkar Olduk, Arsızın Biri ( Sırf Seni Dövdürmek için) Aaa Bu Bana Baktı Dese Bile, Bir Ton Dayak Yersin. Akıllara Zarar.

47
3
yanıtYanıtla
o ne be:

yalnız yumruklayanın tipide tacizciye benziyor şu tipe bak. ülkenin çivisi çıktı

45
4
yanıtYanıtla
Ekşi elma:

O linç eden rezil kepaze insancıklar, sokak ortasında dayak yiyen bir insana niye yardım etmiyorsunuz!!! Şovcu, takiyyeci, iki yüzlü ucubeler, olay kesinmi böyle davranıyorsunuz!

32
8
yanıtYanıtla
Seren canj:

Utanmazlar 60 yaşındaki adama niye saldırıyorsunuz bilip bilmeden

22
9
yanıtYanıtla
Soul edge:

Üniversitedeyken yurdun yakınında sürekli gittiğimiz bir lokanta vardı, oraya gittiğim bir gün tanıdık bir kız öğrenciye denk geldim,selam hal hatır derken sonunda, kendine iyi bak dikkat et dedim, tabi yanında başka bir kız vardı. O anda tabağı bir fırlattı, sen arkadaşımı tehditmi ediyon la dedi. Tabi tabak yüzüme çarptı benim burnum kanıyor, tabi o kızgınlıkla kıza iki üç tokat-yumruk. Karakolluk olduk, tabi sonra da uzlaştık.çirkef,reklamcı bir kız yüzünden hiç sevmediğim şiddeti uyguladım. Velhasıl toplu taşıma, avm gibi yerlerde öyle tipler var ki magandalıkta erkeği ezer geçer, üstelik iftira, şov gırla!

22
5
yanıtYanıtla
BİLİP BİLMEDEN YARGISIZ İNFAZ NET:

Ben taciz falan göremiyorum. Zaten görüntü bulanık, bir şey anlaşılmıyor. Arka koltukta oturan birisi otobüste nasıl kızın kalçasını okşayabilir ? Göstere göstere yapması lazım ki belli olsun. Burada hiçbir şey yok adamı suçlamak için. Ben ayakta taciz ediyor zannettim. Bazı kızlara güvenmemek lazım. Yargısız infaz yapıyor insanlar çoğu zaman. Kavga edecek yer arıyorlar. Tinerci veya at hırsızı yapsa seslerini dahi çıkaramazlar. Yaşlı adamın yerinde olsam kızları ve o alçak herifi şikayet ederdim.

17
5
yanıtYanıtla
asdas:

hadi koçum olaya bu kadar basit bakma kameranın bulanıklığından böyle diyorsun ama burada tinerci birisi yapsa ses dahi çıkarmazlar diyerek ne kadar ikiyüzlü olduğunu gösteriyorsun, o insanların yerinde sen ol bakalım aynısını sana yapsın birisi ellesin okşasın, kim olursa olsun nasıl kudurursun sinirden ama buradan anca boşboş savunma ve yorum yapıyorsunuz

yanıt0
yanıt3
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title