Haberler

Cani öğretmen, kendilerini tokatlayamayan anaokulu öğrencilerini darp etti

Güncelleme:

Çin'de meydana gelen olayda, uyku saatinde uyuyamayan anaokulu öğrencilerine kendilerini tokatlamalarını söyleyen, istediğini yapmayan çocukları ise darp eden sözde öğretmen gözaltına alındı. İzleyenlerin içini burkan o anlarda ise güvenlik kameraları kayıttaydı.

Çin'in Hainan eyaletinin Tunchang şehrinde görev yapan bir anaokul öğretmeninin sınıfta küçük çocukları darp ettiği görüntüler ülke gündemine bomba gibi düştü.

ÇOCUKLAR UYUYAMAYINCA ÇILGINA DÖNDÜ

Olay, Çin'in Hainan eyaletine bağlı Tunchang kentinde meydana geldi. Xinhua Haber Ajansı'nın servis ettiği habere göre, anaokulunda bir sınıfta, çocuklardan bazılarının uyku vaktinde uyuyamaması üzerine öğretmen çılgına döndü.

Cani öğretmen, kendilerini tokatlamayan küçük öğrencileri darp etti

ÇOCUKLARA "KENDİNİZİ TOKATLAYIN" DEDİ

30'u aşkın çocuğu sıraya dizen cani öğretmen, önce çocukların kendi kendilerini tokatlamalarını istedi. Kendilerini istediği şekilde tokatlayamayan küçük öğrencilerden bazıları öğretmen tarafından darp edildi.

Cani öğretmen, kendilerini tokatlamayan küçük öğrencileri darp etti

GÖRÜNTÜLER KAMERADA

Olay, geçtiğimiz Çarşamba günü, özel bir anaokulunda meydana geldi. Çocuklara kendilerini olabildiğince sert tokatlamalarını isteyen öğretmenin, istediğini yapamayan öğrencileri darp ettiği görüntüler güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

ÖĞRETMEN GÖZALTINDA

Cani öğretmen, izleyenlerin içini burkan görüntülerin ortaya çıkmasının ardından görevden uzaklaştırılarak gözaltına alındı. Öte yandan olayın meydana geldiği anaokulunun uluslararası standartta bir anaokulu olduğu ortaya çıktı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Çin Halk Cumhuriyeti Haberler

500

Yorumlar (8)

uygur türkleri:

Uygur Türkleri''ne yapılan her türlü zulüm ülke gündemine bomba gibi düşmüyor, ama kendi çoçuklarına öğrtetmenlerinin iki tokat vurması ülke gündemine tokat gibi düşüyor. Çok zalimsin insanoğlu çok.

11
2
yanıtYanıtla
ahmet:

aziz TÜrk milletine her türlü işkenceyi yapan bu insan müsveddesi mahluklar, kendi çocuklarınada işkence eder. çünkü bunlar insan değil.

4
2
yanıtYanıtla
eğitim dediğin böyle olur,..............:

eğitim dediğin böyle olur, öğretmen dediğin böyle olur.

2
4
yanıtYanıtla
DJ BORİS BREJCHA:

çin işkencesi diye boşuna dememişler.

5
0
yanıtYanıtla
46:

Aman Allahım gücü subyana yetmiş

3
0
yanıtYanıtla
46:

Boyle pislik her yerden cıkıyo kendini tokatliyarak geçirsin zindanda basaramasa gardiyanlar yapsın

1
0
yanıtYanıtla
mahmut terkes:

mahmut terkes ben derimkine ABD ALLAHIM BASIMIZDAN EKSIK EYLEME !!!!!! nedeni cin bin beteri geliyor cogunuz benim dedigimi güldünüz fakat benim bildigimi cogunuz bilmiyor abd ye dua edilirmi fakat edilir edin de kafir amerikaya allahim güc ver deyin yoksa zalim cin geliyor

0
1
yanıtYanıtla
dayi oglu:

bugünkü nesli eski ögretmenler egitti yeni nesli yetistiren ögretmenleri teprik edelim iste sonuclari bunlarin yetistirdigi cocuklar dünyada ayni

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title