Haberler

Bolu-Havayolu Şirketinin Kabin Memuru, 2 Milyon Liralık Uyuşturucuyla Yakalandı

Havayolu şirketinin kabin memuru, 2 milyon liralık uyuşturucuyla yakalandıBolu'da, polisin durdurduğu otomobilde narkotik köpeği ile yapılan aramada, 16 kilo 727 gram eroin, 48 adet sentetik uyuşturucu hap, 2,16 gram kokain ile 26,88 gram metanfetamin maddesi ele geçirildi.

Havayolu şirketinin kabin memuru, 2 milyon liralık uyuşturucuyla yakalandı

Bolu'da, polisin durdurduğu otomobilde narkotik köpeği ile yapılan aramada, 16 kilo 727 gram eroin, 48 adet sentetik uyuşturucu hap, 2,16 gram kokain ile 26,88 gram metanfetamin maddesi ele geçirildi. Yaklaşık 2 milyon TL değerindeki uyuşturucu ile yakalanan bir havayolu şirketinde kabin memuru olarak çalışan yüksek lisans mezunu otomobil sürücüsü M.Ç.(34) emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bolu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, TEM Otoyolu'nun Bolu kesiminde yol uygulaması yaptı. Uygulama sırasında şüphe üzerine bir otomobil durduruldu. Otomobilde yapılan aramada, bagaj kısmında uyuşturucu olduğu saptandı. İl Emniyet Müdürlüğü otoparkına götürülen araçta narkotik köpeği 'Sezar' ile arama yapıldı. Aramalarda, 16 kilo 727 gram eroin, 48 adet sentetik hap, 2,16 gram kokain ile 26,88 gram metanfetamin maddesi ele geçirildi. Ele geçirilen maddelerin piyasa değerinin yaklaşık 2 milyon TL olduğu belirtildi. Bir havayolu şirketinde kabin memuru olarak çalışan yüksek lisans mezunu olan araç sürücüsü M.Ç. gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusu tamamlanan şüpheli sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Bolu-Havayolu Şirketinin Kabin Memuru, 2 Milyon Liralık Uyuşturucuyla Yakalandı
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bolu

Beklenen oldu! İran, İsrail'i füzelerle vurdu

İran, İsrail'i füzelerle vurdu

İsrail durmadı! Hizbullah'ın kritik isimlerinden birini daha öldürdü

Hizbullah'ın kritik isimlerinden biri daha öldürüldü

Açıklamalar peş peşe geliyor! Netanyahu 'İran bedelini ödeyecek' dedi

Açıklamalar peş peşe geliyor! Netanyahu: İran bedelini ödeyecek

İran'ın İsrail'e attığı füzeler bir şehrimizden görüldü

İran'ın İsrail'e attığı füzeler bir şehrimizden görüldü

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });