Haberler

Böbrek Nakli Bekleyen Genç Hayata Tutunmak İstiyor

Böbrek nakli bekleyen genç hayata tutunmak istiyorBATMAN - Batman'da 17 yaşındaki lise öğrencisi Volkan Eripek adlı gencin bir böbreği 5 yaşında iken iflas etti, diğer böbreği ise iflas etme eşiğine geldi.

Böbrek nakli bekleyen genç hayata tutunmak istiyor

BATMAN - Batman'da 17 yaşındaki lise öğrencisi Volkan Eripek adlı gencin bir böbreği 5 yaşında iken iflas etti, diğer böbreği ise iflas etme eşiğine geldi. Cihaza bağlı olarak yaşamını sürdüren Eripek, kendisine verilecek böbrek ile hayata tutunmak istiyor.

Sağlık sorunlarından dolayı okulunu da aksattığını belirten Eripek kendisine uzatılacak yardım eli bekliyor. Volkan Eripek "2017 yılında İstanbul Üniversitesinde tedavi gördüğüm esnada diyalize girmeye başladım değerlerim birden yükseldi. Annem böbreğini vermek istedi ama şeker ve tansiyondan dolayı doktorlar böbrek nakli yapılamayacağını söyledi. Kardeşlerimde 18 yaşından küçük olduğu için doktorlar bu yaştakilerden böbrek nakli yapamayacaklarını belirtti. Haftanın 3 günü Batman Bölge Devlet hastanesinde diyalize giriyorum. Diyalize girdiğim için haftada 3 gün okulumu bırakmak zorunda kaldım. Yorgun oluyordum ders çalışamıyordum. Babamın bir emekli maaşıyla geçinmeye çalışıyoruz. Ailenin en büyüğü benim, 7 kardeşiz, kardeşlerime bakamadığım için çok üzülüyorum" dedi.

Diyarbakır'da böbrek nakli için kaydını yaptığını belirten Eripek, hayırseverlerden yardım beklediğini söyledi. Eripek, "2 böbreğimi kaybettiğim için bana yardım edilmesini istiyorum. Daha 17 yaşındayım hayatımın baharındayım kardeşlerime ve kendime iyi bir gelecek kurmak için çabalıyorum ama diyalize girdiğim için destek olamıyorum. Hayırseverlerden maddi yardım ve böbreğini bana verecek hayırseverlerin yardımını bekliyorum" diye konuştu.

Böbrek Nakli Bekleyen Genç Hayata Tutunmak İstiyor
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Sağlık

Batman

İran, İsrail'e yönelik füze saldırısını başlattı

İran, İsrail'i füzelerle vuruyor

Eski Pentagon yetkilisi Rubin'den skandal sözler: Erdoğan artık yürüyen ölü

Nasrallah'ın ölümü üzerinden Erdoğan'a küstah sözler: Artık yürüyen ölü

İsrail devlet televizyonu duyurdu: Lübnan kara harekatı ne kadar sürecek?

Lübnan kara harekatı ne kadar sürecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail gözünü Türkiye'ye dikecek

"İsrail gözünü Türkiye'ye dikecek"

İran SON DAKİKA! İran İsrail'e füze mi attı? Galatasaray - Rasta Vechta CANLI izleme linki var mı? Galatasaray – Rasta, hangi kanalda? Galatasaray - Rasta ne maçı, maç kaç kaç? Tepecik Spor Yeni Çanspor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Tepecik Spor Yeni Çanspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manisa 1965 Spor Kulübü Domaniçspor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Manisa 1965 Spor Kulübü Domaniçspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 1966 Edremitspor Burhaniye Belediyespor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi 1966 Edremitspor Burhaniye Belediyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda Ezinespor Tki Tavşanlı Linyitspor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Ezinespor Tki Tavşanlı Linyitspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Didim Belediye Saygın Yapı Spor Sandıklıspor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Didim Belediye Saygın Yapı Spor Sandıklıspor maçı ne zaman, saat kaçta? Bucak Belediye Oğuzhanspor Yatağanspor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Bucak Belediye Oğuzhanspor Yatağanspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Çeşme Belediyespor İzmirspor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Çeşme Belediyespor İzmirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Eti Maden Eti Spor Kulübü Akhisarspor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Eti Maden Eti Spor Kulübü Akhisarspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fethiye İdman Yurdu İznikspor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Fethiye İdman Yurdu İznikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });