Haberler

Bitcoin Ticareti Yapan İki İmam, Görevden Alındı

Güncelleme:

Zonguldak'ta Bitcoin ticareti yapan 2 imam görevden alındı. Hatırlanacağı gibi Diyanet İşleri Başkanlığı, kripto paraların caiz olmadığını açıklamıştı.

Zonguldak'ta, sanal para birimi 'bitcoin' ticareti yaptıkları iddia edilen 2 imam görevden alındı.

İMAMLAR GÖREVDEN ALINDI

Mithatpaşa Mahallesi'nde bulunan Aziziye Cami imam hatibi Mecit K. ile Dereköy Cami imam hatibi Satılmış B. hakkında internet üzerinden sanal para birimi 'bitcoin' ticareti yaptıkları iddiasıyla il müftülüğüne şikayette bulunuldu. Diyanet İşleri Başkanlığı, konuyla ilgili soruşturma başlattı. Görevlendirilen müfettişin yaptığı soruşturmada ifadeleri alınan imam hatipler Mecit K. ve Satılmış B. görevinden alındı.

Zonguldak İl Müftüsü Rüstem Can, 2 imam hatibin görevden alındığı doğrulayarak, "3-4 ay önce bir soruşturma oldu. O zaman alındılar. Doğrudur" dedi.

DİYANET CAİZ OLMADIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Diyanet İşleri Başkanlığı, geçen Ocak ayında yaptığı açıklamada herhangi bir güvencesi bulunmayan ve kamuoyunda 'saadet zinciri' olarak bilinen uygulamalar gibi belirli kesimlerin haksız ve sebepsiz zenginleşmesine yol açan dijital kripto paraların kullanımının caiz olmadığını açıklamıştı.

Bitcoin Ticareti Yapan İki İmam, Görevden Alındı
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Diyanet İşleri Başkanlığı Zonguldak Dereköy Aziziye

Netanyahu yine 'İran' dedi ama bu kez bir fark var

Netanyahu yine 'İran' dedi ama bu kez bir fark var

Eski Pentagon yetkilisi Rubin'den skandal sözler: Erdoğan artık yürüyen ölü

Nasrallah'ın ölümü üzerinden Erdoğan'a küstah sözler: Artık yürüyen ölü

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail gözünü Türkiye'ye dikecek

"İsrail gözünü Türkiye'ye dikecek"

Özgür Özel: Cumhurbaşkanını makama saygısızlık yapmadan karşıladık

İşte Meclis'e damga vuran görüntüye Özel'in yorumu

Çilimli Belediyespor Taşköprü Spor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Çilimli Belediyespor Taşköprü Spor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Çilimli Tarsus İdman Yurdu Anamur Belediyespor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Tarsus İdman Yurdu Anamur Belediyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Geredespor Suluova Sebat Spor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Geredespor Suluova Sebat Spor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Geredespor Suluova Kumluca Belediye Spor Eskişehirspor Kulübü CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Kumluca Belediye Spor Eskişehirspor Kulübü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi k Mezitli 33 Spor Homurlu 1951 Spor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Mezitli 33 Spor Homurlu 1951 Spor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Mezitli 33 Ereğlispor Ömeranlı SK CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Ereğlispor Ömeranlı SK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ereğlispor Ömeranlı SK maçı kaç Bartınspor Eflani Spor Kulübü CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Bartınspor Eflani Spor Kulübü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bartınspor Eflani Manavgat Belediyespor Kaş Kınık Spor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Manavgat Belediyespor Kaş Kınık Spor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Mana Akşehir Spor Osmanlı 1453 Spor Kulübü CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Akşehir Spor Osmanlı 1453 Spor Kulübü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ak 2 Eylül Spor Keçiborlu Belediye Spor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi 2 Eylül Spor Keçiborlu Belediye Spor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 2 Ey
title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });