Haberler

    Beren Saat'in sevişme sahnesi Atiye dizisine damga vurdu

    Güncelleme:

    Beren Saat'in başrol oynadığı Atiye dizisinin ilk 8 bölümü yayınlandı. İlk bölüme damga vuran an ise Beren Saat ve Metin Akdülger'in sevişme sahneleri oldu.

    Başrollerini Beren Saat, Mehmet Günsur, Metin Akdülger ve Melisa Şenolsun'un oynadığı Netflix'in ikinci Türk dizisi Atiye'nin ilk sekiz bölümü yayınlandı. Dizinin ilk bölümüne ise Beren Saat ile Metin Akdülger'in sevişme sahnesi damga vurdu.

    İLK BÖLÜMDE DİKKAT ÇEKEN SAHNELER

    Genç ve güzel bir ressamın mistik yolculuğunun anlatıldığı Atiye dizisi, bugün yayınlanan bölümleriyle izleyicisiyle buluştu. Dizinin ilk bölümünün ilk sahnelerinde ise Beren Saat ile Metin Akdülger'in sevişme sahneleri yayınlandı.

    Beren Saat'in sevişme sahnesi Atiye dizisine damga vurdu

    "ATİYE HEM CANIMI YAKAM HEM BENİ DERİNLEŞTİREN YOL"

    Senaristliğini Nuran Evren Şit'in yazdığı yönetmenliğini Ozan Açıktan'ın yaptığı mistik dizinin galasında konuşan Beren Saat ise "Atiye hem canımı yakan, hem beni derinleştiren bir yol arkadaşı. Umarım yolu açık olur. Bunu Fatmagül'de ve Ela'da da derinden hissetmiştim. Bazı hikayeler sizden büyüktür ve insanların faydalanması için popüler kültür üzerinden anlatılmalıdır. Atiye'nin hikayesinden çok fazla kadın yararlanacak" demiştir.

    Beren Saat'in sevişme sahnesi Atiye dizisine damga vurdu

    ATİYE'NİN KONUSU NEDİR?

    Atiye, ailesi ve sevgilisi Ozan ile İstanbul'da sade ve mutlu bir hayat sürmektedir, ta ki dünyanın en eski tapınağı Göbeklitepe'de yapılan bir keşifle hayatı değişene kadar. Bölgedeki kazı çalışmalarını yürüten arkeolog Erhan, Atiye ile Göbeklitepe arasındaki mistik ilişkiyi gözler önüne seren bir sembol keşfeder. Atiye ona bambaşka bir kapı açan bu gizemli olayın peşine düşerek antik tapınakta geçmişini aramaya karar verir. Bu gizem perdesi aralandıkça Atiye'nin karşısına çıkan olaylar ona geçmişle geleceği, gerçek ile ruhani arasındaki her şeyi sorgulatacaktır.

    İşte Beren Saat ile Metin Akdülger'in sevişme sahneleri:

    Beren Saat'in sevişme sahnesi Atiye dizisine damga vurdu

    Beren Saat'in sevişme sahnesi Atiye dizisine damga vurdu

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Melisa Şenolsun Metin Akdülger Beren Saat Haberler

    500

    Yorumlar (138)

    berfin:

    nasıl rezilik bu kocası nasıl izliye biliyor karısın pesssssss yani diyecek bişey bulumıyorum utanmazlar

    99
    10
    yanıtYanıtla
    YÖRÜK:

    kocası mutlu oluyordur sanata verdigi katkılarından dolayı

    yanıt43
    yanıt4
    fırat:

    Boynuz sadece geyiklerde olmuyor . Tek değer para ve şöhret olursa , olacağı bu .

    yanıt28
    yanıt6
    BERROŞ:

    sanat bahanesiyle sağlam sevişirik. . . aldatmanın aldatmama ismi. . . . )) miğdesi geniş sanat! sever sanat!çılarımız. . .

    38
    4
    yanıtYanıtla
    ÇAPKIN KIZ ASLI:

    BEREN SAAT SADECE ROL YAPIYOR KENAN DOĞULU EŞİNE GÜVENİYOR VE SANATINA SAYGI DUYUYOR. EŞİNE GÜVENEN SAYGI DUYAN İNSAN KISKANMAZ. EĞER GÜVEN SAYGI YOKSA ZATEN HERŞEY BİTMİŞDİR. ALLAH TÜM KADINLARA KENAN DOĞULU GİBİ ÇAĞDAŞ GÖRÜÇLÜ SAYGILI EŞİNE GÜVENEN EŞLER NASİP ETSİN.

    2
    22
    yanıtYanıtla
    Evet:

    Evet 2de boynuz versin

    yanıt0
    yanıt0
    DADAŞ:

    ALLAH belanızı versin evimizde çoluk çoçuğumuzla oturup izleyeceğimiz bi tane adam akıllı bi dizi yok. mahvettiniz türk örf ve adetini

    20
    2
    yanıtYanıtla
    MURAT:

    Var MUCİZE DOKTOR FOKS TV

    yanıt1
    yanıt3
    İNGİLİZ:

    Sevişmiyor mu Türkler?

    yanıt1
    yanıt9
    MSDS:

    Para senin Allah belânı versin, bazılarının ar damarını yırttın adını sanat koydun . .

    18
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 138 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title