Haberler

Atiba Hutchinson, 1 gol ve 3 asistlik performansıyla maça damga vurdu

Güncelleme:

Gençlerbirliği karşısında mücadeleye kaptan olarak başlayan ve 3 asist yapan Atiba, siyah-beyazlı ekibin yine en iyisi oldu. Atiba uzatma dakikalarında attığı golle de skoru ilan eden isim oldu.

Beşiktaş'ın 36 yaşındaki yıldızı Atiba Hutchinson, performansıyla siyah-beyazlıları yukarı çeken isim oluyor. Bu sezon sakatlığı nedeniyle ligdeki ilk 3 maçta forma giyemeyen ancak sonrasında oynanan bütün karşılaşmalarda kadrodaki yerini alan Atiba Hutchinson, Gençlerbirliği karşılaşmasında da takımın en iyi isimlerinden birisi olarak dikkat çekti.

Karşılaşmaya kaptan olarak çıkan Kanadalı futbolcu, ikinci yarıda yaptığı 3 asistle galibiyette önemli rol oynadı.

GOL SAYISI 4'E ÇIKTI

Mücadelenin uzatma dakikalarında Caner Erkin'in kullandığı ortada ön direkte kafayı vurarak topu filelere gönderen yıldız oyuncu, ligdeki gol sayısını da 4'e çıkardı.

Bu sezon, geçtiğimiz yıllara oranla gol yollarında da etkili olan tecrübeli oyuncu, Gençlerbirliği maçında 2 asist ve 1 golle oynarken, bu sezonki ilk asistlerini de yapmış oldu.

HEYKEL AÇIKLAMASI

Önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Atiba, "Bugün güzel bir gündü. İkinci yarıda doğru işleri yaparak önemli bir galibiyet aldık. Golden sonra akıcı bir oyun oynamaya başladık, gol gerginliği de dağıttı. Devre arasından önce böyle bir performans çok önemliydi" dedi.

Taraftarın heykelinin dikilmesini istemesiyle alakalı da konuşan 36 yaşındaki yıldız, "Heykel olayını duydum, bunu söylüyor olmaları çok özel. Bilemiyorum, bu çok büyük bir konu, çok iddialı bir konu. Ben mümkün olduğunca tevazu göstermeye çalışıyorum ama bu beni çok mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Atiba Hutchinson Gençlerbirliği Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (24)

GS:

8taş hiçbir zaman büyük olamaz. Istesemde istemesemde TR de tek Derbi GS-Fenev

9
17
yanıtYanıtla
fenerlihalit:

bu haftada siz hakemle yendiniz sesiniz cikmiyor ne is ??? hadi biz gecen hafta hem iyi oyunla hemde hakeminde yardimiyla amisdik bas bas bagiriyordunuz size bakin emzik vermisler. . . susun diye. . olan genclerbirligine oldu. . . mhk is basinda yine

7
19
yanıtYanıtla
Ben yazarım adımı özgür:

Gönlümüzü alıyolar avel bişeyden anladıgın yok yazmıssın

yanıt0
yanıt0
Zoraki kral:

9 kisilik gb ne karsi mukemmel performans tebrikler bravo...yaziklar olsun verilen emege futboldan sogudum...bu kadar aleni....yaziklar olsun.

12
5
yanıtYanıtla
berkay:

SİZİN BAĞIRA BAĞIRA GETİRDİĞİNİZ SÜMÜKLÜ FALCAODAN BENCE ÇOK ÇOK İİ. . . ADAM GALATASARAYI KERİZ NİYETİNE KULLANIO. .

17
0
yanıtYanıtla
Atiba hataları:

Atibanın hatalarıyla Beşiktaş 2 defa avrupa kupalarından elendi.Ne çabuk unutuluyor.

3
13
yanıtYanıtla
vatandaş:

atiba beşiktaşın o avrupa kupalarına gitmesinin yegane sebebidir unutma

yanıt8
yanıt2
istanbullu yusuf5546:

bnce kanal istnbul yapilmali

4
12
yanıtYanıtla
Asgari vatandaş:

Asgari ücrete zam istiyoruz. Komik bir zam verdiler. Hayat çok pahalı geçinemiyoruz. Yetkililer bu işi düzeltsin.

14
2
yanıtYanıtla
Tarkan Madrid:

8taş ne takım ama! Tek kale maç yaptı helal! Bakın hakem 8taş a karşı olmadimi ne oynuyor ama. Son 2 maç 0 sıfır puanı almaktansa masa oyunu sonucu bari 3 puanı kutlarım .

7
6
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title