Özgür Özel'den, Kılıçdaroğlu'nun, "Sırtımdan hançerlendim" sözlerine yanıt: Hiç üstüme alınmadım, CHP'de hançer olmaz ama kılıç da olmaz

Politika Haberleri

CHP'nin 38. OIağan Kurultayı'nda genel başkanlık için yarışan Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım." sözlerine yanıt verdi. Özgür Özel, "Hiç üstüme alınmadım. CHP'de hançer yok, hançerleyecek de kimse yok. En iyi siz bilirsiniz ki ne partide ne partililer de hançer olmaz ama kılıç da olmaz." ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun kurultayda söylediği, "Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım." sözlerine yanıt veren Özgür Özel, "Hiç üstüme alınmadım. CHP'de hançer yok, hançerleyecek de kimse yok. En iyi siz bilirsiniz ki ne partide ne partililer de hançer olmaz ama kılıç da olmaz." dedi.

NE OLMUŞTU?

Hasan Cengiz, CHP'de yaşanan danışman krizi ve Kemal Kılıçdaroğlu'na hediye ettiği kılıçla gündeme gelmişti. Cengiz, Kılıçdaroğlu'na hakaretler yağdıran paylaşımları olan Perinaz Mahpeyker Yaman'ın Kılıçdaroğlu'na danışman olması için kendisinin referans olduğunu söylemişti.

Kemal Kılıçdaroğlu ve Hasan Cengiz
Haberler.com / Turan Yiğittekin - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel, Politika, Güncel, Haberler