DÜZCE Numan Kurtulmuş STK temsilcileriyle bir araya geldi

Politika Haberleri

Düzce Üniversitesi 2024-2025 Akademik Yılı açılış törenine katılmak için kente gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, ilçede bulunan Erol Güngör Kültür Merkezi'nde Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileriyle de bir araya geldi.

Düzce Üniversitesi 2024-2025 Akademik Yılı açılış törenine katılmak için kente gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, ilçede bulunan Erol Güngör Kültür Merkezi'nde Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileriyle de bir araya geldi. Burada yapılan buluşmaya Vali Selçuk Aslan, Belediye Başkanı Faruk Özlü ve temsilciler katıldı. STK temsilcileriyle düzenlenen toplantıda konuşan Kurtulmuş, "Bizim siyasi hayatımız boyunca önem verdiğimiz meselelerden birisi sivil toplumun görüşü, ne düşündüğünü, bulundukları şehre ve ülkeye ilişkini hedeflerinin, kanaatlerinin ne olduğunu yerinde dinlemektir. Siyaset, sadece siyasi partilerle yapılan bir faaliyet değil, aynı zamanda sivil toplum başta olmak üzere toplumun çeşitli kanaatlerinin de bir arada görüşülebildiği, farklı görüşlerin mütalaa edilebildiği, bu farklı fikirlerin münazarası sonucunda da o şehirle, o bölgeyle ilgili önemli kanaatlerin kesinleştiği bir ortamda gerçekleşir. Biz başından itibaren, her zaman sivil toplumun oldukça güçlü olmasını, toplumun sesinin çok çıkmasını, fikirlerini açık bir şekilde ortaya koymasını, hatta STK'lar arasındaki rekabetin de o şehrin ve ülkenin gelişmesi açısından büyük katkı sağlayacağına inanırız. Bu vesile ile gittiğimiz her yerde STK temsilcileri ile bir araya gelmek, sizi dinlemek, sizlerin görüşlerinize, tekliflerinize şahit olmak bizim için önem arz etmektedir" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Uluslararası İlişkiler, Düzce Üniversitesi, Numan Kurtulmuş, Numan Kurtulmuş, Yerel Haberler, Sivil Toplum, Erol Güngör, Politika, Türkiye, Düzce, Sivil Toplum, Yerel Haberler, Uluslararası İlişkiler, Politika, Haberler