Erdoğan, ABD Başkanlık Seçimleri ve Barış Süreçlerine İlişkin Açıklamalarda Bulundu

Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'deki başkanlık seçimleri üzerine yaptığı açıklamada, yeni dönemde sorunların devam edip etmeyeceğini vurguladı. Aynı zamanda, Ukrayna-Rusya savaşının barışçıl bir çözümü için Türkiye'nin rolünü ön plana çıkardığını belirtti. NATO'daki durum ve Türkiye'nin güvenilirliği hakkında da değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, Ermenistan ve Azerbaycan arasında barışın yeni fırsatlar yaratabileceğini ifade etti.

NEW Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'de kasım ayında yapılacak başkanlık seçimlerine ilişkin, "Temennim odur ki gelen gideni aratmasın. F-35 konusunu bizler yalnız Sayın Donald Trump döneminde yaşamadık, hepsi hayal kırıklığı yaşattı. Cumhuriyetçiler de yaşattı, demokratlar da. Şimdi yeni süreçte bunun sürüp sürmeyeceğini göreceğiz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Uluslararası İlişkiler, Recep Tayyip Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan, Dış Politika, Diplomasi, Güvenlik, Türkevi, Savunma, Güncel, Savunma, Güvenlik, Diplomasi, Dış Politika, Uluslararası İlişkiler, Güncel, Haberler