Aileye neden başsağlığı dilemedi? Bakan Yerlikaya'dan manidar yanıt

Politika Haberleri

Narin'in cansız bedeninin bulunması sonrasında yayınladığı mesajda aileye başsağlığı dilemediği dikkatlerden kaçmayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya konuyla ilgili olarak yöneltilen "Aileyle ilgili bir şüpheli var?" soruya yanıt verdi. Bakan Yerlikaya "Oldukça açık yani daha fazla bir şey demeye gerek yok. Yani herkesin okuduğu zaman, anladığı, hissettiği bir durum. Tekrar anlatmaya gerek var mı?" dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümü sonrasında yayınladığı mesajda aileye başsağlığı dilememişti. "Aileyle ilgili bir şüphe mi var?" sorusuna yanıt veren Bakan Yerlikaya "Oldukça açık yani daha fazla bir şey demeye gerek yok. Yani herkesin okuduğu zaman, anladığı, hissettiği bir durum. Tekrar anlatmaya gerek var mı?" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'da kaybolan Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunması sonrasında yayınladığı mesajda "Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu. Narin kızımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun" ifadelerini kullanmıştı. Bakan Yerlikaya'nın aileye başsağlığı dilememesi dikkatlerden kaçmazken, bu gelişme cinayetin içinde aile bireylerinden birinin olabileceği şeklinde yorumlanmıştı.

Haberler.com - Politika

İçişleri Bakanı, Politika, 3-sayfa, Güncel, Hukuk, Hukuk, 3.Sayfa, Politika, Güncel, Haberler