Haberler

Pandeminin getirdiği yeni tatil alışkanlığı: Kiralık villa

ilandır
Güncelleme:

Pandemi etkisinin devam ettiği şu süreçte vatandaşın tercihi kiralık villa seçeneklerinden olmaya devam ediyor.

Pandemi etkisinin devam ettiği şu süreçte vatandaşın tercihi seçeneklerinden olmaya devam ediyor. Huzurlu ve evinin konforunda bir tatil yapmak isteyen tatil severler yaz boyunca tercihini günlük kiralık villa seçeneklerinden kullandı.Yaz aylarının sonuna doğru yaklaştığımız şu günlerde kiralık villa seçenekleri tatilcilerin gözdesi olmaya devam ediyor.

Pandeminin etkileriyle beraber dünya çapında en çok tercih edilen tatil biçimi oldu. Villalar misafirlerine eğlenceli, güvenli ve konforlu bir tatil sunarken aynı zamanda özenle ve sık aralıklarla dezenfekte ediliyor. Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde yer alan kapalı havuzlu, açık havuzlu ve çocuk havuzlu villalarda ister ailenizle ister arkadaşlarınızla eğlenceli bir tatil geçirmek ya da muhafazakar villaları tercih ederek gözlerden uzak rahat bir tatil yaşamak mümkün. Konforuna düşkün biriyseniz jakuzili villalar tam size hitap ediyor. Jakuzinizde tüm yorgunluğunuzu attıktan sonra havuz kenarında güneşlenebilir ve akşam yemeğinizi muhteşem bir manzara eşliğinde yiyebilirsiniz.

Ege, Akdeniz ve Marmara çevresinde yer alan yüzlerce villa seçeneği ile hem doğa ile iç içe hem de konforlu bir tatil yapabiliyorsunuz. Antalya, Muğla, Sakarya, Bursa, İzmir gibi Türkiye'nin birçok bölgesinde yer alan villalar keyifli bir tatil için sizi bekliyor. Doğa içerisinde yer alan birçok villanın çevresinde doğa sporları yapabilmek ve doğayı keşfedilmek de mümkün. Turizmin önde gelen bölgelerinde büyülü bir tatil için ihtiyacınız olan tek şey istediğiniz süre kadar kiralayabileceğiniz bir villa. Son zamanların en çok tercih edilen bu tatil türü her bütçeye hitap edebilecek fiyat seçenekleri ile size hayalinizin çok ötesinde bir tatil sunuyor.

Vodafone'lulara özel %3 indirim

Hellovillam yılların tecrübesi ile kiralık villa sektörünün önde gelen isimlerinden biri. Muhafazakâr villaları, çocuk havuzlu aile villaları ve balayı villaları gibi özel konseptli villalarında istediğiniz gibi tatil yapabilmek mümkün. Deniz manzaralı, göl manzaralı, havuzlu, ya da jakuzili villalarda rüya gibi bir tatil sahibi olabilirsiniz. Üstelik 31.10.2021 tarihine kadar geçerli olacak kampanyada Vodafone kullanıcıları hellovillam'dan kiraladığı kiralık villada %3 indirim sahibi oluyor. Hayalinizdeki villa seçenekleri için adresiniz ziyaret edebilirsiniz.

Vodafone Türkiye

İsrail ordusu paylaştı! İşte Sinvar'ın son anlarını gösterdiği iddia edilen drone görüntüleri

Yahya Sinvar'ın drone kamerasına yansıyan son anları

İsrail 'Yahya Sinvar'ı öldürdük' dedi, Hamas'tan beklenen açıklama geldi

İsrail "Sinvar öldürüldü" dedi Hamas'tan beklenen açıklama geldi

Narin'i dere kenarına gömen Nevzat Bahtiyar'ın kızını kaçırıp hamile bırakmışlar

Narin cinayetinde ses getirecek yeni belge! Kızını kaçırıp hamile bırakmışlar

Hayatını kaybeden oyuncu Vural Çelik, 2 gün önce hastaneden video paylaşmış

Sevenlerini yasa boğan ünlü oyuncu 2 gün önce video paylaşmış

title