Haberler

Ferhat Domurcuk'tan İstanbul Gönüllülerine Tam Destek!

Güncelleme:

İstanbul Gönüllüleri, Türkiye'de bir ilk olan kent gönüllüleri kimliği ile kurulmuş ve gönüllük esaslı bir dayanışma platformu. Oyuncu Ferhat Domurcuk da gençler, kadınlar, hayvanlar, sağlık, çevre ve kültür gibi konularda projeler geliştiren ve sivil toplum kuruluşları, resmî kurumlar ve kent konseyleriyle koordineli çalışan İstanbul Gönüllüleri ekibinin bir destekçisi.

Ferhat Domurcuk, yaptığı açıklamada ''Tarih boyunca yerli yabancı birçok yazara, şaire, düşünüre ilham kaynağı olan İstanbul, bence dünyanın en özel yerine kurulmuş bir şehir. Ülkemizin gözbebeği dünyanın en güzel şehri İstanbul'da yaşayan, şehrini seven, sahiplenen, çağdaş ve daha yaşanır bir İstanbul özlemi hisseden tüm hemşerilerimizi, fikirlerini, projelerini paylaşmak ve değişimin bir parçası olmak isteyen genç yaşlı herkesi İstanbul gönüllüsü olmaya davet ediyorum" dedi.

Ferhat Domurcuk Kimdir?

Oyuncu ve seslendirme sanatçısı olan Ferhat Domurcuk, 1985 tarihinde Sakarya'nın Sapanca ilçesinde dünyaya geldi. 19 Mayıs Üniversitesi GSF Mimari Dekoratif sanatlar mezunu olan Ferhat Domurcuk, kariyerine Parmaklıklar Ardında dizisi ile başladı. Çiçero, Babamın Ceketi, Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu filmlerinin yanı sıra, Ezel, Hesaplaşma, Bir Aşk Hikayesi adlı TV dizileri ile Türk seyircisi ile buluştu.

İsrail ordusu paylaştı! İşte Sinvar'ın son anlarını gösterdiği iddia edilen drone görüntüleri

Yahya Sinvar'ın drone kamerasına yansıyan son anları

İsrail 'Yahya Sinvar'ı öldürdük' dedi, Hamas'tan beklenen açıklama geldi

İsrail "Sinvar öldürüldü" dedi Hamas'tan beklenen açıklama geldi

Narin'i dere kenarına gömen Nevzat Bahtiyar'ın kızını kaçırıp hamile bırakmışlar

Narin cinayetinde ses getirecek yeni belge! Kızını kaçırıp hamile bırakmışlar

Hayatını kaybeden oyuncu Vural Çelik, 2 gün önce hastaneden video paylaşmış

Sevenlerini yasa boğan ünlü oyuncu 2 gün önce video paylaşmış

title