Haberler

Zonguldak'ta Heyelan, 6 Kişi İtfaiye tarafından Kurtarıldı

Zonguldak'ta Heyelan, 6 Kişi İtfaiye tarafından Kurtarıldı
Güncelleme:

Zonguldak'ta meydana gelen heyelan, bir apartmanın arka cephesini ve ana girişini kapattı. Mahsur kalan 6 kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Meteoroloji'nin aşırı yağış uyarısının ardından meydana gelen olayda, apartman sakinleri güvenli bölgeye sevk edildi.

Heyelan apartmanın girişini kapattı, 6 kişiyi itfaiye kurtardı

ZONGULDAK - Zonguldak'ta bir apartmanın arka cephesi ve ana girişini kapatan heyelan sebebiyle mahsur kalan 1'i çocuk 6 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Meteoroloji'nin aşırı yağış uyarısının ardından il merkezinde etkili olan yağışlarla birlikte Terakki Mahallesi Buldanlı Sokak'ta meydana gelen heyelan sebebiyle 4 katlı bir apartmanın arka cephesi ve ana girişi kapandı. Apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine ambulans, UMKE, itfaiye, polis ve doğalgaz ile enerji firmasının ekipleri sevk edildi.

Apartmanın balkonunda kurtarılmayı bekleyen vatandaşlar olay yerine gelen itfaiye ekiplerince merdivenle kurtarıldı. Mahsur kalan 1'i çocuk 6 kişi güvenli bölgeye sevk edildi. Polis ekipleri olay yerinin çevre güvenliğini alarak şerit çekti. Heyelanın devam etme tehlikesi sebebiyle olay yerine giriş çıkışlar kapatıldı.

Gürültü ile balkona koştuklarını anlatan apartman sakini Cengiz Özçelik, "Yağmurla birlikte toprak doydu. Binanın etrafında heyelan meydana geldi. Biz evde 6 kişiydik. Sağlığımızda bir sıkıntı yok" dedi.

Heyelanın ardından ekiplerin çalışma yapması bekleniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / ONUR ALTINDAĞ - 3.Sayfa

Yerel Haberler Hava Durumu Zonguldak Güvenlik İtfaiye 3-sayfa Yaşam

TBMM, 8 Ekim Salı günü İsrail tehdidi için toplanacak

TBMM, İsrail tehdidi için toplanıyor

Türkiye, kan donduran iki olayla sarsılırken Bakan Yerlikaya'nın yaptığı paylaşım tepki çekti

Kan donduran iki olay sonrası Bakan Yerlikaya'nın paylaşımı tepki çekti

İki kadının kafasını kesip intihar eden şahıs, vahşeti önceden defterine çizmiş

Surlardaki vahşette kan donduran detaylar! Her şeyi önceden deftere çizmiş

İki genç kızın vahşice katledilmesi sonrası Uraz Kaygılaroğlu'nun verdiği pozlara tepki yağıyor

Birileri bunun adına "sanat" diyor

500
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title