Haberler

Vali Gökmen Çiçek'in cesareti ve liderliği Kayseri'de huzuru sağladı

Güncelleme:

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 5 yaşındaki kız çocuğunun yabancı uyruklu bir şahsın istismarına uğramasının ardından çıkan olaylar esnasında Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, öfkeli kalabalığın içine tek başına girerek göstericileri sakinleştirip dikkatleri üzerine çekti. Çiçek, Kayseri'de hayatı normalleştirmeye yönelik çalışmalarına bugün de devam etti. Çarşıda yaptığı ziyaretlerde esnafla samimi sohbetler eden Vali Çiçek, vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm yolları aradı.

Kayseri'de mültecilere karşı halkın ayaklanması sonucu şehir adeta savaş alanına dönmüştü. Evlerin, iş yerlerinin ve araçların kundaklandığı olaylı gecede, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in olağanüstü çabası sayesinde daha büyük bir felaket önlendi. Vali Çiçek, öfkeli kalabalığın içine tek başına girerek göstericileri sakinleştirip dikkatleri üzerine çekti.

Vali Çiçek, risk alarak göstericilerin arasına tek başına girmesi ve sağduyulu konuşmalarıyla gerginliği yatıştırmayı başardı. Bu cesur davranışı, halkın gözünde büyük bir takdir topladı ve Vali Çiçek'in liderlik vasıflarını bir kez daha gözler önüne serdi.

Vali Gökmen Çiçek'in cesareti ve liderliği Kayseri'de huzuru sağladı

VALİ ÇİÇEK, ÇARŞI ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Bugün, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, çarşı esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelerek Kayseri'de hayatı normalleştirmeye yönelik çalışmalarına devam etti. Esnaf ve vatandaşların övgü dolu sözleri ve yoğun ilgisiyle karşılanan Vali Çiçek, halkın güvenini kazanarak şehrin huzurunu sağlama konusundaki kararlılığını bir kez daha gösterdi.

Vali Gökmen Çiçek'in cesareti ve liderliği Kayseri'de huzuru sağladı

ESNAFLAR MEMNUN

Çarşıda yaptığı ziyaretlerde esnafla samimi sohbetler eden Vali Çiçek, vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm yolları aradı. Esnaflar, Vali Çiçek'in kendileriyle yakından ilgilenmesinden ve sorunlarına duyarlı yaklaşımından büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Vali Çiçek'in bu insan odaklı yaklaşımı, Kayseri'de barış ve huzurun yeniden tesis edilmesine büyük katkı sağladı. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in cesareti, liderliği ve halkla kurduğu güçlü bağ, şehrin zor günlerini geride bırakmasına ve yeniden huzura kavuşmasına öncülük ediyor. Halk, Vali Çiçek'e duyduğu güveni her fırsatta dile getirerek, onun sayesinde geleceğe umutla baktıklarını belirtiyor.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Gökmen Çiçek Melikgazi Kayseri Yerel Haberler 3.Sayfa Yaşam Haberler

Almanlar iyice çirkinleşti! Merih'i şikayet ettikleri yetmedi, skandal bir iddiada da bulundular

Almanlar iyice çirkinleşti! Merih'i şikayet ettikleri yetmedi, skandal bir iddiada da bulundular

'Bozkurt' soruşturması fitili ateşledi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Berlin çıkarması

"Bozkurt" soruşturması fitili ateşledi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Berlin çıkarması

CHP lideri Özel'den Merih Demiral'ın bozkurt işareti yapmasına ilk yorum

CHP lideri Özel'den Merih Demiral'ın bozkurt işareti yapmasına ilk yorum

Bakmadan Geçme

Wattpat çöktü mü, sorun mu var? 5 Temmuz 2024 Wattpad neden açılmıyor?Wattpat hikayelerim neden görünmüyor? Alperen Berber kimdir? Alperen Berber kaç yaşında, hangi sporu yapıyor? Galatasaray yetki kongresi ne zaman (FLORYA)? GS Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı ne zaman? 5 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman? 5 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Temmuz AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Temmuz Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Temmuz 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 5 Temmuz 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 5 Temmuz Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 5 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Ayşe Ateş, mahkemede 4 MHP'li yöneticinin ismini verdi: Kapı kapı kiralık katil arıyorlarmış

Ayşe Ateş, mahkemede 4 MHP'li yöneticinin ismini verdi: Kapı kapı kiralık katil arıyorlarmış

500

Yorumlar (8)

Kayseri otuzsekiz:

Reklamlar.

45
53
yanıtYanıtla
Aden null:

çıkmasalar koltuklarından kalkmıyolar diyosunuz çıkınca reklam diyosunuz size göre mevki makam sahibi insanlar ne yapmalılar bi öneriniz varmı

yanıt67
yanıt16
Pikachu hd:

Her valinin normalde böyle olması lazım

83
9
yanıtYanıtla
Raşid POLAT:

yaa seviyorum bu adami. iyi ki varsın Gökmen Çicek...

36
21
yanıtYanıtla
Mustafa Yurduseven:

Sayın valim ileride vahim olayların olmaması için öncelikle yavancılara tahsis edilen MA lı plaka yerine yurt çapında normal araç plakası verilmesinin tedbir açısından uygun olacağı kanaatindeyim ğstün çalışmalarınızdan dolayı da sizlere minnettarım saygılarımla

2
22
yanıtYanıtla
Shadowhunter:

Keske blyle seyler olmadanda çikip halk ile iç içe olsalar

10
3
yanıtYanıtla
Cevap :

Reklam kokan hareketler.

1
9
yanıtYanıtla
Halil Yerlikaya:

Kayseri valisi 10 numara ,Milletini seviyor ve bunu da çalışarak belli ediyor...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title