Haberler

Ukrayna'nın Herson'a düzenlediği saldırıda 22 kişi hayatını kaybetti

Güncelleme:

Ukrayna ordusu, Rusya'nın ilhak ettiği Herson bölgesine gerçekleştirdiği saldırıda 22 kişinin hayatını kaybettiğini, 15 kişinin de yaralandığını açıkladı. Saldırıda Fransız hava bombası ve ABD yapımı HIMARS füzesi kullanıldığı belirtildi.

Ukrayna ordusunun Rusya'nın ilhak ettiği Herson bölgesine gerçekleştirdiği saldırıda 22 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi de yaralandı.

Ukrayna, Rusya'nın ilhak ettiği Herson'u hedef aldı. Rusya tarafından Herson'a atanan Vali Vladimir Saldo sosyal medya hesabından yapığı paylaşımda, Ukrayna güçlerinin Sadovoye köyündeki bir mağazayı iki kez vurduğunu, 2'si çocuk 22 sivilin hayatını kaybettiğini, 5'i ağır olmak üzere 15 kişinin de yaralandığını aktardı. Saldo, ilk saldırıda Fransız hava bombası, ikinci saldırıda ise ABD yapımı HIMARS füzesi kullanıldığını belirtti. - HERSON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ukrayna 3-sayfa Güncel Herson Dünya Rusya

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title