Haberler

Sultanbeyli'de Uyuşturucu Operasyonu: 58 Hint Keneviri Bitkisi Ele Geçirildi

Güncelleme:

Sultanbeyli'de polis ekipleri, uyuşturucu madde üretimi ve ticareti yapılan bir adrese operasyon düzenledi. Operasyonda 58 adet hint keneviri bitkisi ile uyuşturucu madde ele geçirildi.

SULTANBEYLİ'de polis ekipleri, uyuşturucu madde üretimi ve ticareti yapılan bir adrese operasyon düzenledi. Operasyona  polis helikopteri de destek verdi. Operasyon yapılan adresin bahçesinde, boyları 1 ile 3 metre arasında değişen 58 adet hint keneviri bitkisi ile uyuşturucu madde ele geçirildi.

Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, uyuşturucu madde üretim ve ticareti yapan şüphelilerin tespit edilerek yakalanması ve narkotik suçlarının önlenmesine yönelik geniş çaplı operasyon başlattı. Necip Fazıl Mahallesi'nde uyuşturucu yetiştirildiği belirlenen adres incelemeye alındı. Yapılan araştırmada adrese çok sayıda farklı kişinin girdiği belirlendi. Tespit edilen adrese 3 Ekim Salı günü operasyon düzenlendi. Operasyona polis helikopteri de havadan destek verdi.  Polis ekipleri  operasyon düzenlenen adreste kimsenin olmadığını tespit etti.  Bu sırada polis ekiplerini fark eden bir araç kaçmaya başladı. Ö.G. olduğu tespit edilen şüpheli yakalandı. Baskın yapılan adreste inceleme yapan ekipler bahçede, boyları 1 ile 3 metre arasında değişen 58 adet Hint keneviri ağaç ve fidanı, hasat edilmiş 2 kilo 700 gram uyuşturucu madde, pompalı tüfek ele geçirdi. Polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan Ö.G. hakkında sevk edildiği adli makamlarca, uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçlarından adli kontrol hükümleri uygulandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sultanbeyli Operasyon Suç Polis Operasyon 3.Sayfa Güncel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Fikirtepe'de lise bahçesinde rezalet! İlişkiye girerken kameraya yakalandılar

Fikirtepe'de lise bahçesinde rezalet! İlişkiye girerken kameraya yakalandılar

Bakmadan Geçme

DEM Partili Mehmet Sıddık Akış gözaltına mı alındı? Hakkari Belediyesi Eş Başkanı neden gözaltında, ne oldu, olay ne? Mehmet Sıddık Akış kimdir? Mehmet Sıddık Akış kaç yaşında, hangi partiden? Ümit Özdağ kimdir? Halk Tv konuğu Ümit Özdağ kaç yaşında, nereli? Ümit Özdağ biyografisi! KABİNE NE ZAMAN TOPLANACAK? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı ne zaman, hangi gün, bugün mü? Ali Kurt kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Ali Kurt kaç yaşında, nereli? Ali Kurt biyografisi! 3 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU: Burçları bugün neler bekliyor? AŞK, PARA, SAĞLIK, KARİYER... İSTANBUL'DA BUGÜN HAVA NASIL OLACAK? #9728 İstanbul 3 Haziran 2024 hava nasıl, kaç derece olacak? #128526 LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? #128226 2024 LGS tercihleri ne zaman yapılacak? Jose Mourinho MAAŞI! #9917 Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho ne kadar kazanacak? BARAJ DOLULUK ORANI 3 HAZİRAN! İSKİ baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ABD- Türkiye voleybol maçını kim kazandı? Filenin Sultanları maçı kazandı mı? #127952 GELİNİM MUTFAKTA 3 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128250 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 3 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Asuman Tuğberk Yolaç kimdir, öldü? Asuman Yolaç neden öldü, hastalığı nedir? TYT- AYT sınavları ne zaman, kaç gün kaldı? 2024 YKS ne zaman yapılacak, tarihi belli mi?
Mayıs enflasyonu bugün açıklanıyor! Ekonomistlerin rekor beklentisi var

Mayıs enflasyonu bugün açıklanıyor! Ekonomistlerin rekor beklentisi var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title