Haberler

Sivas'ta Kaçakçılık Operasyonunda Gümrük Kaçağı Cep Telefonları ve Cinsel İçerikli Ürünler Ele Geçirildi

Güncelleme:

Sivas'ta gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 12 adet gümrük kaçağı akıllı cep telefonu ile çok sayıda cinsel içerikli ürün ele geçirildi. Operasyonlar sonucunda iki şahıs hakkında işlem yapıldı.

Sivas'ta Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda 12 adet gümrük kaçağı akıllı cep telefonu ile çok sayıda cinsel içerikli ürün ele geçirildi.

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kaçakçılık olaylarını engellemek amacıyla 2 ayrı operasyon düzenledi. Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonların ilkinde durdurulan bir şahsın üzerinde ve aracında yapılan kontroller sonucunda 12 adet gümrük kaçağı akıllı cep telefonu ele geçirildi. Diğer bir operasyonda ise insan sağlığını olumsuz yönde etkileyen gümrük kaçağı cinsel içerikli ürünler satıldığı bilgisi üzerine bir aktara operasyon düzenlendi. Aktarda yapılan aramada toplam 980 adet cinsel içerikli; macun, sprey, hap, krem, jel ve damla ele geçirildi.

Operasyonlar sonucu yakalanan iki şahıs hakkında işlem yapıldı. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Kaçakçılık Operasyon Güvenlik 3-sayfa Güncel Sivas Suç

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title