Haberler

Şanlıurfa'da izinsiz gösteriye polis müdahalesi

Güncelleme:

Şanlıurfa'da izinsiz gösteri yapan ve aralarında DEM Partili milletvekillerinin de bulunduğu gruba polis müdahale etti. İmralı'da tutuklu bulunan terörist başı Abdullah Öcalan üzerinde tecrit uygulandığını savunan bir grup DEM Partili, izinsiz gösteri yapmak istedi.

Şanlıurfa'da izinsiz gösteriye polis müdahalesi

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da izinsiz gösteri yapan ve aralarında DEM Partili milletvekillerinin de bulunduğu gruba polis müdahale etti.

İmralı'da tutuklu bulunan terörist başı Abdullah Öcalan üzerinde tecrit uygulandığını savunan bir grup DEM Partili, izinsiz gösteri yapmak istedi. Şanlıurfa Valiliğinin 7 günlük gösteri yasağına rağmen ellerindeki dövizlerle Atatürk Bulvarı'nda yürüyüş yapan gruba, polis müdahale etti. Polisin uyarılarına rağmen eylemini sürdüren gruba, biber gazı ile müdahale edildi.

Atatürk Bulvarında yürümelerine izin verilmeyen grup, DEM Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı önüne geçti. Bir süre parti binası önünde de devam eden gösteri, daha sonra son buldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Abdullah Öcalan Şanlıurfa İmralı

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title