Haberler

Samsun'da Uyuşturucu İmalatı Yapan Şahıs Yakalandı

Samsun'da Uyuşturucu İmalatı Yapan Şahıs Yakalandı
Güncelleme:

Samsun'un Atakum ilçesinde, özel iklimlendirme düzeneği ile uyuşturucu üretimi yapan M.B. (35) gözaltına alındı. Şahsın daha önce uyuşturucu kullanmaktan arandığı ve evde yapılan operasyonda çeşitli uyuşturucu maddeler ile silah fişekleri ele geçirildiği belirtildi.

Samsun'da evinde özel iklimlendirme düzeneği ile uyuşturucu imal eden şahıs yakalandı. Şahsın uyuşturucu kullanmaktan 2 yıl 1 ay hapis cezası ile arandığı ortaya çıktı.

Olay, Samsun'un Atakum ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, alınan istihbari bilgiler doğrultusunda Atakum ilçesinde M.B.'ye (35) ait eve operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada, uyuşturucu üretimi için kurulan özel bir iklimlendirme düzeneği ortaya çıktı. Operasyon sonucunda 14,37 gram esrar, 1,50 gram skunk, 2 kök kenevir bitkisi ve 50 adet tabanca fişeği ele geçirildi. Gözaltına alınan M.B.'nin ayrıca " Uyuşturucu madde kullanmak" suçundan 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edildi. Soruşturma devam ediyor. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yerel Haberler Uyuşturucu Operasyon Güvenlik 3-sayfa Sağlık Atakum samsun Hukuk Suç

Canlı anlatım! Mücadelede peşe peşe goller

Fenerbahçe'ye Kadıköy'de soğuk duş

Fenerbahçe'ye Kadıköy'de soğuk duş! Galatasaray 7 dakikada 2 gol attı

Dev derbide 7 dakikada fark açıldı

Olay adam yine rahat durmadı! Yedek olduğu maçta kart gördü

Yedek olduğu maçta kart gördü

Adana'da 'süper hücre' kabusu! Şiddetli yağış sele neden oldu

Süper hücrenin vurduğu şehrimiz sele teslim

500
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });