Haberler

Komiseri bıçaklayan uyuşturucu bağımlısı bacaklarından vurularak etkisiz hale getirildi

Güncelleme:

Türkiye'de son dönemde polislere yönelik saldırılar dikkat çekerken isyan ettiren bir haber de Samsun'dan geldi. Silahlı kavga ihbarına giden polis ekipleri, uyuşturucu bağımlısı bir şahsın saldırısına uğradı. Komiseri bıçakla bacaklarından yaralayan saldırgan polisler tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Samsun'da polislere bıçakla saldırıp komiseri bıçakla yaralayan uyuşturucu bağımlısı şahıs, polis tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. Yaralı saldırgan hastanede tedavi altına alındı.

Olay, Samsun'un Kavak ilçesi Yaşardoğu Mahallesi'nde gece meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, silahlı kavga ihbarına giden polis ekipleri, olayın meydana geldiği evin çatı katında uyuşturucu madde kullanmaktan suç kayıtları bulunduğu ileri sürülen T.K.'nin (32) uyuşturucu kullandığı bilgisini aldı.

KIRIK CAMLARI POLİSLERİN ÜZERİNE ATTI

Şahsın evine giren polis odanın kapı ve pencere camlarını kıran T.K.'nin saldırısına uğradı. Kırık camları polislerin üzerine atarak taşkınlık yapan T.K. daha sonra pencereden atlayıp kaçmak istedi. Polislerin kendisini kıstırması üzerine bıçakla saldıran T.K., komiser M.D.'yi bacaklarından hafif şekilde yaraladı.

Komiseri bıçaklayan uyuşturucu bağımlısı bacaklarından vurularak etkisiz hale getirildi

BACAĞINDAN VURULARAK ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Polisler tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirilen T.K., ambulansla Kavak Devlet Hastanesine kaldırıldı. İlk müdahalesi yapılan T.K., Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. T.K., Samsun'daki hastanede tedavi altına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Komiseri bıçaklayan uyuşturucu bağımlısı bacaklarından vurularak etkisiz hale getirildi

Komiseri bıçaklayan uyuşturucu bağımlısı bacaklarından vurularak etkisiz hale getirildi
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekim Devrim Manduz - 3.Sayfa

Güvenlik Türkiye 3-sayfa Samsun Hukuk Yaşam Kavga Polis Kavak

MHP lideri Bahçeli: Teröristbaşı örgütü tasfiye etsin, terörün bittiğini ilan etsin

Bahçeli, teröristbaşı Öcalan'a böyle seslendi: Terörün bittiğini ilan etsin

Şimşek kartlardan 750 TL kesinti öngören yasa teklifinde geri adım için ilk işareti verdi

Çığ gibi büyüyen tepkiler sonrası geri adım için ilk sinyali verdi

Bahçeli'den TBMM Başkanı Kurtulmuş'a zehir zemberek sözler

Numan Kurtulmuş'u topa tuttu

'Karımın fotoğrafını neden paylaştın' kavgası! Tek yumrukla komalık etti

"Karımın fotoğrafını neden paylaştın" kavgası! Tek yumrukla komalık etti

500

Yorumlar (25)

ARSLANOĞLU Hakan:

Bacaklarından vurulan bağımlı Hastaneye götürülmesin. orası insanların hastanesi. hayvanlara ayıp olmazsa Veterinere götürülsün.

363
5
yanıtYanıtla
yüksel kircicek:

Sık kafasına.USA da böyle.

247
5
yanıtYanıtla
Emir Emir:

BIÇAKLI,SİLAHLI,KAZMA SAPI,ÇEKİÇLİ,DEMİR SOPALI SALDIRGANI VURDUĞUN ZAMAN MAHKEME MAHKEME SÜRÜNDÜRÜYORLAR,YOK SİLAHLAR EŞİT DEĞİLMİŞ,BAZI MAHKEMELER BUNLARDAN BAZILARINI SİLAH BİLE SAYMIYORLAR,YANINDAKİ POLİSİ OLAYLARDA TANIK KABUL ETMEYENİMİ ARARSIN,HAVAYA ATEŞ ETMEDİN,KAPALI ALANDA HAVAYA,YERE ATEŞ EDEMEZSİN,BİRDEN FAZLA ATEŞ ETTİN,NEFSİ MÜDAFADA BİR SANİYENİN HESABINI SAAT OLARAK SORAN MAHKEMEMİ ARARSIN,SUÇ MAKİNASI ŞÜPHELİ BIÇAĞI,SİLAHI KENDİME ÇEKTİM YALANINA İNANIRLAR POLİSE İNANMAZLAR.

164
0
yanıtYanıtla
Ahmet Dayı:

Bunların tek bir suçlusu vardır hükûmet polis'ten yetkiyi aldı artı polisler spor dahi yapmıyor her biri hantal bunların spor yapmaları lazım çevik olmaları lazım atletik olmalar lazım en önemlisi yakın dövüş sporu alması lazım akşama kadar oturuyorlar bir müptezel nasıl polis bıçaklayabilir

94
30
yanıtYanıtla
Ekkgfzv Yhhfddnnb:

Vuran polis yıllarca yargılanacak inşallah işinden olmaz

102
9
yanıtYanıtla
sinan çayırcı:

Kafasından vuruldu haberini bekliyoruz .

104
4
yanıtYanıtla
TT:

Polis böyle bir saldırganı vurmaz ise kendi canını tehlikeye atmış olur.. Bu konuda acımasız olunması gerektiğiini düşünenlerdenim... Acınacak duruma düşmemek için...

90
1
yanıtYanıtla
ilyas şanlı:

Bu it için ambulansta yakılan mazota yazık...

26
0
yanıtYanıtla
Mehmet hakan Çelik:

Ekonomi deyip geçmeyin bu zamanda ekonomi demek ölüm kalım savaşı demektir.Millet sefaletten cinnet getiriyor nice yuvalar yıkılıyor.Eskiden böylemiydi bu ülke varlık içinde manasız bilinçli bir sefalete sürükleniyoruz

6
20
yanıtYanıtla
ENSON:

Polisin bütün yetkisini elinden alırsanız olacağı budur, Polisi hiç kimse takmaz, Poliste resmi üniformasını giydiği an da caydırıcı gücünü kullanmalı ünifarmayla halkın içinde oturmayacak çay kahve içmeyecek.

20
5
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title