Haberler

Sakarya'da Uyuşturucu Operasyonunda 6 Şüpheli Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Sakarya'nın Karasu ve Kocaali ilçelerinde jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonlarında 6 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda çok miktarda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.

SAKARYA'nın Karasu ve Kocaali ilçelerinde, jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonlarında 6 şüpheli gözaltına alındı.

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, dün ve bugün Karasu ve Kocaali ilçelerinde bulunan 2 adrese uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda 6 kilogram kubar esrar, 1 kilogram bonzai, 326 gram metamfetamin, 45 gram kokain, 200 gram skunk, 181 kök kenevir, 3 hassas terazi ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 62 bin 200 TL ele geçirildi. Operasyonda ayrıca, 3 ruhsatsız tabanca, 3 kurusıkı tabanca, 158 adet 9 mm çapında tabanca mermisi, 2 ruhsatsız av tüfeği bulundu, 6 şüpheli, gözaltına alındı. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kocaali Sakarya Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title