Haberler

Rock efsanesi Doug Clifford'ın oğlu, eski kız arkadaşını öldürmek şüphesiyle tutuklandı

Güncelleme:

Ünlü rock müzisyeni Doug Clifford'ın oğlu Brent Clifford, eski kız arkadaşı Patricia Portella-Wright'ın cinayetiyle tutuklandı. Ayrıca William Andrews'un ölümüyle de ilişkilendiriliyor. Placer İlçesi Cezaevi'nde tutulan Brent'in kefaletle serbest kalma hakkı yok. Suçlu bulunursa 25 yıl ile ömür boyu hapis arasında ceza alabilir. Baba Doug Clifford, Creedence Clearwater Revival'ın kurucularından ve Rock & Roll Onur Listesi'nde yer alan tanınmış bir davulcudur.

Rock efsanesi Doug Clifford'ın oğlu Brent Clifford (55), eski kız arkadaşını öldürmek şüphesiyle tutuklandı ve başka bir cinayette de şüpheli olarak adı geçti.

Brent, Çarşamba günü kimlik hırsızlığı suçlamasıyla tutuklandı. Perşembe günü ise, eski kız arkadaşı Patricia Portella-Wright'ın (48) cesedinin bulunmasıyla cinayet suçlamasıyla yeniden tutuklandı. Portella-Wright, 4 Ağustos'ta kaybolmuştu.

Polis, cinayetin motifini açıklamadı ancak "açık bir şekilde kötü niyetli bir eylem olduğunu" belirtti.

Brent ayrıca, Nevada'da birkaç gün sonra işlenen başka bir cinayetle ilgili olarak da aranıyordu. William Andrews (68) adlı bir adam, silahla vurularak öldürülmüş halde bulundu. Andrews'un cesedi, Portella-Wright'ın cesedinden yaklaşık 42 kilometre uzakta bulundu.

Soruşturmacılar, Brent'in Andrews'u ziyaret ettiğine ve arabasını çaldığına inanıyor.

Şüpheli şu anda Placer İlçesi Cezaevi'nde tutulmakta ve kefaletle serbest bırakılma hakkına sahip değil. Portella-Wright'ın cinayetinden suçlu bulunursa 25 yıldan ömür boyu hapse kadar bir cezayla karşı karşıya kalabilir.

Brent'in babası Doug Clifford, Creedence Clearwater Revival'ın kurucu davulcusu ve Rock & Roll Onur Listesi'nde yer alan ünlü bir müzisyendir. Doug, oğlunun tutuklanması veya cinayet suçlamaları hakkında henüz kamuoyuna bir açıklama yapmadı.

Rock efsanesi Doug Clifford'ın oğlu, eski kız arkadaşını öldürmek şüphesiyle tutuklandı

Kaynak: Haberler.com / Abdullah Teymur - 3.Sayfa

Amerika Birleşik Devletleri Cezaevi Cinayet 3-sayfa Yaşam Baba Suç

Narin Güran'ın mezarı başında yakılan ağıt, yeni soru işaretlerini de beraberinde getirdi

Narin'in mezarında itiraf gibi ağıt! Hemen soruşturma başlatılmalı

İtirafçı mahkemede ifade değiştirdi: Narin'in cesedini tek başıma çuvala yerleştirdim

Narin cinayetinin itirafçısı mahkemede ifade değiştirdi

Narin'in cenazesini teslim alan abiden, gözaltındaki anne ve baba hakkında ilk sözler

Cenazeyi alan abiden, gözaltındaki anne ve baba hakkında ilk sözler

Narin cinayetinde itirafçının kardeşinden çok konuşulacak sözler: Paraya ihtiyacı yoktu, ayda 300 binden fazla kazanıyor

Narin cinayetinde itirafçının kardeşinden çok konuşulacak sözler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title