Haberler

Rize'de bir garip olay! Bisikletini banka kapısına kilitledi, personel içeride mahsur kaldı

Güncelleme:

Rize'de bir bankanın önünde ilginç bir olay yaşandı. Akşamüstü saatlerinde bir kişi, bisikletini özel bir bankanın kapısına kilitleyerek oradan uzaklaştı. Mesaisi biten ve bankadan çıkmaya hazırlanan personel ise bankada mahsur kaldı. Yaklaşık bir saat boyunca içeriden çıkamayan personel sonunda kilidi kırıp kapıyı açabildi. O anları kayda alan bir vatandaş da "İlginç olay, ancak bu Rize'de olur. Başka yerde yaşayamam." dedi.

Rize'de bir kişinin çalınmaması için banka kapısına kilitlediği bisiklet nedeniyle içeride bulunan personel mahsur kaldı. Bisikletin sahibine ulaşamayan banka personeli, kilidi kırarak kapıyı açabildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Yeniköy Mahallesi Tevfik İleri Caddesi üzerinde yer alan özel bir bankada meydana geldi. Kimliği belirlenemeyen bir kişi, çalınmasından endişe ettiği bisikletini bankanın cam kapı koluna kilitledi. Kimliği belirsiz kişi bisikletini bırakıp, kapalı sandığı bankanın çevresinden uzaklaşırken, içeride çalışan personel dışarı çıkamadı. Mesaisi biten banka personeli, çevredekilerden yardım isterken, yaklaşık 1 saat boyunca bankada mahsur kaldı.

BANKA PERSONELİ, KİLİDİ KIRARAK KAPIYI AÇMAK ZORUNDA KALDI

Bisikletin sahibine ulaşamayan banka personeli, kilidi kırarak kapıyı açabildi. Bisikletin banka kapısına kilitlendikten sonra yaşananlar da çevredekiler tarafından cep telefonuyla kayda alındı.

"ANCAK RİZE'DE OLUR"

Görüntüde; bankadaki görevlinin dışarı çıkmak için kapıyı araladığı, ancak başarılı olamadığı yer alırken, o anları kayda alan kişinin de "İlginç olay, ancak bu Rize'de olur. Başka yerde yaşayamam. Bankayı kapalı bilen şahıs, bisikletini sağlama aldığı sandı ama bankadaki çalışanlar içeride mahsur kaldı." dediği duyuldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

3-sayfa Güncel Yerel Yaşam Banka Banka Rize Rize

MSB kaynakları: Kılıçlı yemin her yönüyle inceleniyor, kastı olanlar hakkında gereken yapılacak

Bakanlık, kastı olanlar hakkında gerekeni yapacak

Yeni OVP açıklandı! 2024 enflasyon beklentisi yüzde 41.5'e yükseltildi

2024 enflasyon beklentisinde büyük artış

OVP verilerine göre; 4 yıllık dolar tahmini! 2025'te 42 lirayı görecek

İşte OVP verilerine göre; 4 yıllık dolar tahmini

Narin Güran'dan 16 gündür haber yok! Özel ekip 12 dakikalık sırrın peşinde

Ekipler, 12 dakikalık sırrın peşinde

500

Yorumlar (2)

Buğra Er:

KARADENİZ İNSANIMIN KOMİK HALLERİ :) BANKANIN KAMERALARINA GÜVENDİ EN GÜVENLİ YER BURASI DEDİ BENCE EEE TABİ AKSAM SAATİ OLUNCADA CIKMISLARDIR DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜR GARİBİM

25
1
yanıtYanıtla
Köfteci Jardel:

Fıkra gibi olay yemin ediyorum. Bütün absürt olaylar bu Karadeniz'de yaşanıyor.

10
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title