Haberler

Plajı savaş alanına çeviren iddia! Linçten cankurtaranlar kurtardı

Güncelleme:

Bartın'ın Mugada sahilinde denize giren bir kadını taciz ettiği iddia edilen şahıs çevredekiler tarafından darbedildi. Yaralanan şahıs tedavisinin ardından gözaltına alınırken, plajdaki linç girişimi vatandaşlardan birinin cep telefonuna saniye saniye yansıdı.

Bartın'da denize giren bir kadını taciz ettiği iddia edilen H.M. (34), çevredekiler tarafından darbedildi. Hafif yaralanan H.M. tedavisinin ardından gözaltına alınırken, linç girişimi, kameraya yansıdı.

CANKURTARANLAR ARAYA GİRDİ

Olay, dün akşam saatlerinde Mugada sahilindeki plajda meydana geldi. Denize giren kadın, yanına yaklaşan H.M.'nin kendisini taciz ettiğini iddia edip tepki gösterdi. H.M. çevredekiler tarafından darbedildi. Linç edilmek istenen H.M., bazı kişiler ve cankurtaranların araya girmesiyle kurtarıldı.

LİNÇ GİRİŞİMİ KAMERADA

Hafif yaralanan H.M., götürüldüğü Bartın Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kadın şikayetçi olurken, H.M. ise suçlamaları reddetti. H.M.'ye yönelik linç girişimi çevredeki bir kişi tarafından cep telefonuyla kayda alınırken, soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güvenlik 3-sayfa Bartın Hukuk

Fitch'in Türkiye kararına Bakan Şimşek'ten ilk yorum: 2024'te bunu yapan tek ülkeyiz

Fıtch'in Türkiye kararına Bakan Şimşek'ten ilk yorum

Anket sonuçlarını paylaşan Özel, erken seçim çağrısını yineledi: Dört yıl daha devam etme gücü kalmamıştır

Anket sonuçlarını paylaşan Özel, erken seçim çağrısını yineledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla 16 kişinin mal varlığı donduruldu

Erdoğan'ın imzasıyla 16 kişinin mal varlığı donduruldu! İşte o isimler

Sezgin Baran Korkmaz'dan çok konuşulacak Soylu iddiası: Milyonlarca dolarlık alacağımı sildirtti

Sezgin Baran Korkmaz'dan çok konuşulacak Soylu iddiası

500

Yorumlar (13)

Aslan:

Rusya’da plajda,sokakta,yolda bir kadına çok güzelsiniz dediğimde teşekkür ediyor mutlu oluyor. Türkiye’de aynısını yapabilir miyim?Yapmam çünkü hem linç edilir hem de tacizden üç dört sene hapislerde çürürüm. Not: Plajdaki adamı kastetmiyorum,genel anlamda yazdım.

75
58
yanıtYanıtla
Zübükzade:

Aslan bizde bir laf bilirmisin Eline Diline Beline sahip olacaksın

yanıt92
yanıt18
Güven önemlş:

linç yanlış, anlamadan dinlemeden yargısız infaz, ya iftiraysa ya ayağın kaydı çarptın kim karar verecek. adam dayaktan ölse ne olacak, ölüm cezası yetkisi kimden

yanıt67
yanıt3
Netherill:

elin karısına kızına çok güzelsin neden diyorsun? bizim türkiyemizdeki kadınlar kendi erkek arkadaşı ve ya kocasına güzeldir.

yanıt50
yanıt18
MUSTAFA ALİ_5635:

EĞER BU MÜLTECİ DEĞİLSE BİŞEY BİLMİYORUM...

26
11
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Onlarda artık kimlik aldığı için dünyanın her yerinde Türk olarak görülüyor

yanıt12
yanıt4
MUSTAFA ALİ_5635:

AYNEN.....

yanıt4
yanıt1
Selim Adanalı:

bi anda herkes namuslu kesildi

13
1
yanıtYanıtla
bekir yapici:

malesef cok tuhaf anlasilmaz bir millet olduk, ben 71 yasinda bir kibris gazisiyim ve yurtdisindan emekliyim ben 7 -8 yasimda kimsesiz sokaklarda kaldim cok aclik yokluk cektim ama hep insanlardan yardim ve iyilik gördüm o yüzden esim ve ben elimizden geldigince cevremizdeki ihtiyaci olan cocuklara ufak tefek yardimlar yapiyorduk artik yapamiyoruz cünki insanlarimizin vicdan merhamet ve sevgi anlayisi cok degisti bir yanlis anlasilma olurmu bize zarar gelirmi diye cekiniyoruz.

11
0
yanıtYanıtla
SAMET TEMAS:

bartın'da denize mi girilir yahu

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title