Haberler

Ölümlü kazaya karışan Fatma Zehra Kınık nasıl serbest kaldı? Süreç Bakan Tunç'a soruldu

Güncelleme:

Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık'ın 16 yaşındaki gencin ölümüne neden olduğu kaza sonrası serbest bırakılması, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a soruldu. Tunç, "Eğer dosyanın içeriğinde bir hata varsa mutlaka bu itiraz yoluyla düzeltilir" dedi.

İstanbul'da karıştığı ölümlü kaza sonrası çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Fatma Zehra Kınık, Türkiye gündeminin tepesine oturdu. Dosyayla ilgili henüz bir bilgisi olmadığını belirten Adalet Bakanı Tunç, hatalı bir işlem varsa da itiraz yoluyla düzeltilebileceğini belirtti.

Beykoz ilçesinde yaşanan kaza 9 Temmuz Salı günü saat 13.30 sıralarında Kavacık Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; otomobil sürücüsü Fatma Zehra Kınık, Baki Sokak'tan Fatih Sultan Mehmet Caddesi'ne çıktığı sırada, kasksız halde arkasında yolcuyla ilerleyen Yavuz Selim Öztürk'ün kullandığı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletteki sürücü ve yolcu düşerken sürücüsüz motosiklet, kaldırımdaki yayaların arasına daldı. Kazada, motosiklet sürücüsü Yavuz Selim Öztürk, arkasındaki yolcu Batın Barlas Çeki ve kaldırımdaki iki yaya yaralandı. Kazada yaralananlar, hastanelere kaldırıldı. Ağır yaralanan 16 yaşındaki Batın Barlas Çeki, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay yeri inceleme ekipleri çalışma yaparken, polis de çevredeki güvenlik kamera görüntülerini inceledi.

Ölümlü kazaya karışan Fatma Zehra Kınık nasıl serbest kaldı? Süreç Bakan Tunç'a soruldu

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

Kazaya karışan otomobilin sürücüsünün Kızılay'ın eski başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık olduğu öğrenildi. Kazanın ardından gözaltına alınan sürücü Kınık, polis merkezindeki işlemlerin ardından ardından çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ölümlü kazaya karışan Fatma Zehra Kınık nasıl serbest kaldı? Süreç Bakan Tunç'a soruldu

"HATA VARSA DÜZELTİLİR"

Öte yandan; katıldığı 15 Temmuz Sempozyumu'nun ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a "Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızının karıştığı kaza vardı, ölümle sonuçlanan kaza. Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, dosyayla ilgili size gelen bir bilgi var mı?" sorusu yöneltildi. Tunç, "Dosyayla ilgili benim bu konuda henüz bir bilgim yok. Ama şuna bakalım, eğer dosyanın içeriğinde bir hata varsa mutlaka bu itiraz yoluyla düzeltilir. Bu konuda dosyayla ilgili, yargının vereceği kararla ilgili bizim şu anda buradan bir yorum yapmamız doğru olmaz ama hatalı bir işlem varsa da bu itiraz yoluyla düzeltilebilecek bir durumdur" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Ayça Elal - 3.Sayfa

Fatma Zehra Yılmaz Tunç Kerem Kınık Kerem Kınık Motosiklet Kızılay 3-sayfa Güncel Hukuk Kınık Kaza

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500

Yorumlar (153)

Recep Ertuğrul:

Adaletin olmadığı yerde zulüm vardır.

1604
32
yanıtYanıtla
VATOZZ:

Aynenn

yanıt484
yanıt25
Hek Tor:

Trafik raporu çoktaaaaan yazıldı bile, nah ben de buraya yazıyorum ki, motosiklet sürücüsü 4/8 HAKSIZ çıkacak, araç kullanıcısı da ona tazminat davası açarak kararı perçinletecek.

yanıt451
yanıt14
YalancıSavar:

Ramsey D: Bu durumdan da İslama salırdınız ya. Ama ülke islam ile yönetilmiyor... laik batı sistemiyle yönetiliyor

yanıt313
yanıt329
Kent Blue:

Somali Cumhurbaşkanı oğlunuda hatırlatırım

yanıt468
yanıt10
Hek Tor:

Bir haberde yine yorum yeri yok.... ''İslam alemine Gazze çağrısı'' yapılmış. Ben de diyorum ki bırakın tüm islam alemini de, bakın artık ''Karabağ sorunu'' diye bir konu kalmadı; Azerbaycan'a kim çağrı yapıyor KKTC'yi tanısın ARTIK diye. YALAN mı??

yanıt69
yanıt10
şahabettin Ayyıldız:

İslam adaletinden bahsedenler gerçek islamın ne olduğunu biliyormu

yanıt138
yanıt17
Ben bilmemm:

CB kankası olan eski Kızılay başkanınin kızı tabiiki serbest bırakılacak. Halktan biri olsaydı tabiiki hapiste olurdu. Eee burası Türkiye.. adalet maalesef yok.

yanıt234
yanıt22
Serkan Aygun:

Resmen cinayet işlemiş ama adalet olmadığı için ceza almaz

305
13
yanıtYanıtla
Spectrum:

Asıl Güçlü olan toplumdur, toplum eğer hakkı aramaz, sesini çıkarmazsa birileri istediği gibi at koşturur. İki para etmez insanlarda kendini adam yerine koyar. Biz hakkını arayan avrupa ülkeleri gibi değiliz, Türkiye battı deseler ertesi gün kaldığımız yerden sessizce devam ederiz.

yanıt39
yanıt4
Tüm 153 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title