Haberler

Lise müdürü ve oğlu feci şekilde darp etmişti! Engelli yaşlı adamdan acı haber

Güncelleme:

Mersin'de geçtiğimiz yıl bir otobüste okul müdürü ve oğlu tarafından feci şekilde darp edilmesiyle gündeme gelen çiftten engelli yaşlı adam hayatını kaybetti. Ramazan Polat'ın kesin ölüm nedeni otopsi işlemlerinin ardından belirlenecek.

15 Aralık 2023'te Mersin Şehir Hastanesine giden otobüste, Tarsus ilçesinde bir lisenin müdürü olduğu öğrenilen İsmet T. ile oğlu A.O.T. (17), kalp pili takılı olan, felçli olduğu için vücudunun sağ kısmını tam olarak kullanamayan ve böbrek yetmezliği çeken Ramazan Polat ve eşi Hamdiye Polat'ı darp etmişti. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda mağdur olan 77 yaşındaki Ramazan Polat'tan bugün acı haber geldi.

KESİN ÖLÜM NEDENİ OTOPSİYLE ORTAYA ÇIKACAK

Yaklaşık 2 haftadır Mersin Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakımda olan Polat, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Otopsi işlemlerinin ardından kesin ölüm nedeni belirlenecek olan Polat'ın daha sonra cenazesinin defin edileceği belirtildi.

Lise müdürü ve oğlu feci şekilde darp etmişti! Engelli yaşlı adamdan acı haber

NE OLMUŞTU?

Tarsus ilçesinde bir lisenin müdürü olduğu öğrenilen İsmet T. ile oğlu A.O.T. (17), kalp pili takılı olan, felçli olduğu için vücudunun sağ kısmını tam olarak kullanamayan ve böbrek yetmezliği çeken Ramazan Polat ve eşi Hamdiye Polat ile tartışmış, bu sırada önce A.O.T., ardından da babası yaşlı çifte saldırmıştı. Otobüsün güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan olayın ardından 17 Ocak 2024 tarihinde okul müdürü İsmet T. tutuklanırken, 28 Şubat 2024 tarihinde darpla ilgili görüntülerin ortaya çıkmasının ardından müdürün oğlu A.O.T. tekrar gözaltına alınmış ve emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Lise müdürü ve oğlu feci şekilde darp etmişti! Engelli yaşlı adamdan acı haber

BABA TAHLİYE EDİLDİ ÇOCUĞUNUN DAVASI SÜRÜYOR

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü de olayla ilgili Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bilgi verilmesini müteakip adı geçen okul müdürünün 17 Ocak itibarıyla açığa alındığını ve idari tahkikat başlattırıldığını bildirmişti. Baba 3 yıl 1 ay 15 gün ceza almıştı. Daha sonra görülen davanın duruşmasında tutuklu sanıklardan okul müdürü İsmet T., 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılırken, tutuklulukta geçirmiş olduğu süre nazara alınarak tahliyesine karar verilmişti. Oğlu A.O.T. için ise 2. Çocuk Mahkemesinde açılan dava devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Otopsi Mersin Hukuk 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Gözaltına alınan Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı

Gözaltına alınan Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı

Enflasyon mayıs ayında yüzde 3,37 arttı, yıllık bazda yüzde 75,45 oldu

Enflasyon mayıs ayında yüzde 3,37 arttı, yıllık bazda yüzde 75,45 oldu

Fikirtepe'de lise bahçesinde rezalet! İlişkiye girerken kameraya yakalandılar

Fikirtepe'de lise bahçesinde rezalet! İlişkiye girerken kameraya yakalandılar

500

Yorumlar (33)

Ekrem Yuzer:

artık adaletin olmadığına o kadar inanmaya başladımki yav baba oğul yaşlı çifti hunharca dövdüler darp ettiler ama bir saat karakolda kalmadılar onlara o yaşlılar ne demiş olabilirleki yav nedeni ne olursa iki yaşlının üstüne tepinip tekmelenilermi vahşet...

862
8
yanıtYanıtla
Okan Alçıtepe:

ikiside tutuklanmış oğlu hala tutuklu babası salınmış adalet var ama suçun gündem olmasi lazım nrle yazikki

yanıt193
yanıt36
Ahmet Erdoğan:

napsin şimdi kavga eden herkese müebbet mi versin devlet adamın olumu doğal hastalıklarından büyük ihtimalle bide bu yorumu begenmisler

yanıt8
yanıt241
YalancıSavar:

Kardeşim hakim savcı kanunda kitapta ne diyorsa onu uyguluyor... Burada sorun arayacaksan bu adalet sistemini Almanya dan kopyalayıp getirene ve sonrasında Darbe Anayasasında darbeci kanunları sorgulayacaksın. Devlet kurulurken Türk veya İslam gözetilmedi. Sadece Laik Avrupa hayranlığı vardı.

yanıt68
yanıt66
Ne Demeli:

Ahmet Erdoğan, siz kavga ile darp olayını karıştırıyorsunuz gibi, orada kavga yok yaşlı aynı zamanda engelli ve konuşmaktan başka hiç bir şekilde yapılan müdahaleyi engelleme şansı olmayan bir kişinin üstünde tepiniyor adam ve de bunu yapan eğitimci anlamışsınızdır diye düşünüyorum.

yanıt126
yanıt2
Hako Sanane:

Ve bu okulmüdürü şuan vicdanen rahat bir şekilde hayatına devam etmekte. Adalet yalnızca duvarda asılı

325
5
yanıtYanıtla
Kenn:

Bizler öğretmen ismi duyunca yüreği sevgi dolu etrafına güler yüzlü eğitimci olarak biliyoruz şimdi eğitim görmüş bazıları insanlıkla alakası yok

252
0
yanıtYanıtla
Davut YALANCI:

Haklisin kardeşim. Biz insanları mesleğine göre nitelendiririz. Evet birçok meslekte işini sevgiyle, saygıyla, özveriyle yapan insanımız var. Birçok öğretmen de gerçekten fedakar ve özverili.. Ama arada çürük insan illaki çıkar. Bu her meslekte böyledir. Yani bir insan polis, avukat, doktor, milletvekili, başbakan, bakan, cumhurbaşkanı olabilir. Birçoğu da işini layikiyle yapar ama arada hırsızı, dolandırıcısı, kötü niyetlisi de çıkabilir. Bu durumda o meslek grubunu değil kişiyi karalamalı.

yanıt68
yanıt1
YalancıSavar:

Ya İmam olsaydı bütün imamları topa koymuştunuz ama

yanıt44
yanıt26
Mehmet Yarba:

Döven kişi güya eğitimci olduğu için cezası çok ağır olmalıydı!

194
3
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title