Haberler

Gözü yaşlı baba, öldürülen oğlu için adliye önünde şah damarına bıçak dayadı

Güncelleme:

Antalya'da tabancayla öldürülen gencin babası, iki sanık kardeşe 15'er yıl hapis verilmesini az bularak, Antalya Adliyesi önünde şah damarına bıçak dayayarak tepki gösterdi. Elinde öldürülen oğlunun fotoğrafı, boynunda Türk bayrağı olan babayı, adliyede görevli polisler sakinleştirdi.

2 Eylül 2018'de, Şarampol Caddesi'ndeki çorbacıda meydana gelen olayda, Akdeniz Üniversitesi Maliye Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Muratcan Öztürk ile aynı gece Lara'daki bir gece kulübüne girişte sorun yaşadığı Bülent Keme ve arkadaşları arasında tartışma çıktı. Çalışanların ayırdığı kavga, çıkışta da devam etti. Kavga sırasında Bülent Keme, Öztürk'ü alnından tabancayla vurup, öldürdü. Kaçan Bülent Keme, Manavgat ilçesinde yakalandı. Keme ile birlikte cinayete iştirakten gözaltına alınan kardeşi Erdal Keme, tutuklandı.

VERİLEN CEZALARDA İNDİRİM YAPILDI

Antalya 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada Bülent Keme 27 yıl 1 ay hapis cezası alırken, kardeşi Erdal Keme 12 yıl 6 ay, aynı olayda yer alan Veli Kaya ise 4 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Taraflar kararı Bölge Adliye Mahkemesi'ne taşıdı. 1'inci Ceza Dairesi'nde görülen davada, 2 sanığa verilen cezada değişikliğe gidildi. Bülent Keme'nin cezası indirimlerle 15 yıla düşürüldü. Cinayete iştirakten 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan Erdal Keme'nin cezası ise 15 yıla çıkarıldı. Sanık Veli Kaya'nın 4 yıl 6 ay olan hapis cezası da 1 yıl 11 aya düşürüldü. Kararın ardından baba Mehmet Emin ile anne Yasemin Öztürk, gözyaşına boğuldu.

"ADALET İSTİYORUM"

Mehmet Emin Öztürk, dün akşam saatlerinde boynunda Türk bayrağı, elinde öldürülen oğlunun fotoğrafıyla sokaklarda dolaşarak, adalet isteğini söyledi. Antalya Adliyesi önüne kadar gelen Öztürk, protestosunu burada da sürdürmek istedi. Kendisine müdahale etmek isteyen güvenlik görevlilerini görünce şah damarına bıçak dayayan Öztürk, adalet istediğini belirterek gözyaşı döktü. Olaya polis ve adliye özel güvenliği müdahale etti. Öztürk, polisin ikna etmesinin ardından sakinleştirildi.

SANIK DAHA ÖNCE DE CİNAYET İŞLEMİŞ

Muratcan Öztürk'ü öldüren Bülent Keme'nin, 2002 yılında da cinayet işlediği ortaya çıktı. Keme'nin 6 yıl hapis yattıktan sonra çıktığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Mehmet Emin Öztürk Antalya 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları!
500

Yorumlar (6)

Ahmet:

Katili serbest birak yine vursun bu memlekette adalet bitmis bu hakimlerin kendi coxuklari ölünce adalet akillarina gelir

8
0
yanıtYanıtla
Asdf:

Cinayet işle 6 yılda çık. 7 yılda bundan Yatsa. Gel keyfim gel.

4
0
yanıtYanıtla
adaletsizadalet:

Bu babanın yüreğindeki ateşi hiç bir şey söndüremez. ama kısasa kısas acısını biraz olsun hafifletir ve baska babaların ateşine engel olur !!İdam edin.

3
0
yanıtYanıtla
UFUT:

Adalet çökmüş ülkede 6 yıla çıkmak ne demek o hakimin vebali var bu cinayette bunada 15 yıl şaka gibi katilin yüksek yerlerde tanıdıkları var demekki ya da siyasi akrabası

0
0
yanıtYanıtla
Serhan:

hakimler boş bizim ülkede gereksiz oturuyorlar öyle davayı bilerek uzatıyorlar boş kalmasın die bedava para kazanıyorlar üstüne insanlara emri vaki konuşuyorlar . . midem bulanıyor bu ülkenin adalet sisteminden

0
0
yanıtYanıtla
GARİBE ADALET Mİ VAR:

O 6 yıl verenle bu 15 yıl veren aynı hakim mi araştırılmalı derhal

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title