Haberler

Ailedeki ilk şüpheli ölüm değilmiş! 'Merdivenden düştü' diyerek konuyu kapatmışlar

Güncelleme:

Diyarbakır'da 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin'in ailesiyle ilgili bir gerçek daha ortaya çıktı. Narin'in engelli olan ablasının yıllar önce merdivenden düşerek hayatını kaybettiği ancak otopsi yapılmadan konunun kapandığı öğrenildi.

Diyarbakır'da 19 gün önce kaybolan Narin'in cansız bedeni bu sabah saatlerinde dere yatağında çuval içerisinde bulundu. Tüm Türkiye'yi yasa boğan acı haberin ardından minik Narin'in yıllar önce ölen engelli ablasıyla ilgili dikkat çeken bir gerçek ortaya çıktı. Narin'in ablasının 7 yıl önce önce merdivenlerden düşerek hayatını kaybettiği ve otopsi yapılmadan defnedildiği iddia edildi.

Narin'in yıllar önce ölen ablasıyla dikkat çeken detay! 'Merdivenden düştü denilerek konu kapatıldı'

NARİN'İN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran'dan acı haber geldi. Küçük kızın cansız bedeni jandarma ekiplerince köyün yakınlarındaki Eğertutmaz Deresi'nde bulundu. Gelişmeyi duyuran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, " Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu. Narin kızımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Narin'in yıllar önce ölen ablasıyla dikkat çeken detay! 'Merdivenden düştü denilerek konu kapatıldı'

GÖZALTI SAYISI YÜKSELDİ

Diyarbakır'da 19 gün önce kaybolan ve bu sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran soruşturmasında 21 kişi gözaltına alındı. Kamuoyunun yakından takip ettiği soruşturmada gözaltına alınan kişiler arasında minik Narin'in anne, baba, kardeşleri ve akrabalarının da olduğu iddia edildi. İlerleyen saatlerde gözaltı sayısının 23'e yükseldiği bildirildi.

Narin'in yıllar önce ölen ablasıyla dikkat çeken detay! 'Merdivenden düştü denilerek konu kapatıldı'

ABLANIN ÖLÜMÜNDE DE CİNAYET ŞÜPHESİ

8 yaşındaki Narin'in ölümüyle ilgili tüm şüpheler yerini korurken, Narin'in yıllar önce merdivenlerden düşerek öldüğü öğrenilen ablasıyla ilgili yeni bir iddia gündeme geldi. Gazeteci Emrullah Erdinç konuyla ilgili iddiasında, 'Yıllar önce bu ölümün merdivenlerden düştü' denilerek kapatıldığını ve otopsi yapılmadığını ifade etti. Erdinç, bu ölümün de şüpheli olduğunu ifade ederek, "Ailenin engelli bir çocukları vefat ediyor. Düştü denilerek konu kapatılıyor. Daha önceden ölmüş olan engelli ablanın otopsisi yapılmadan defnediliyor. Bu kardeş nasıl öldü? Doğal yollardan mı öldü? Cinayete mi kurban gitti? Bu sorunun yanıtını bilmiyoruz. Eğer o dönem konu kapanmasaydı, belki de bir katil varsa daha önceden fark edilebilirdi. Bu soruların yanıtının verilmesi gerekiyor. Savcılık bu soruşturmayı yürütüyorsa ölmüş olan engelli ablanın da mezarının açılması gerekiyor. Mutlaka DNA örnekleriyle bir cinayete kurban gidip gitmediği soru işaretinin giderilmesi gerekiyor. Bu soruşturma ailenin rızasına bırakılmamalı. Bu soruşturma bütün Türkiye'nin soruşturması. Ailenin daha önceden karıştığı bir suç var ise ortaya konması gerekiyor" dedi.

Ailedeki ilk şüpheli ölüm değilmiş! Merdivenden düştü denilerek konuyu kapatmışlar

NE OLMUŞTU?

21 Ağustos'ta Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde Kur'an kursuna giden Narin Güran çıkışta evlerine dönmeyince ailesi kendi imkanlarıyla aramış, aramadan da sonuç alınamayınca Narin'in babası Arif Güran aynı gün saat 20.00 sıralarında kızının kayıp olduğunu bildirmişti. Bunun üzerine çok sayıda arama kurtarma ekibinin sevk edildiği bölgede çalışmalar başlamış, mahalledeki evler ve köye giriş yapan araçlarda arama yapılmıştı.

Arama çalışmaları sürerken, soruşturma kapsamında Narin Güran'ın ağabeyi E.G. (18), kolundaki ısırık izleri nedeniyle gözaltına alınmıştı. İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemede, ısırık izlerinin Narin'e ait olup olmadığı tespit edilemeyince E.G. serbest bırakılmıştı.

Ailedeki ilk şüpheli ölüm değilmiş! Merdivenden düştü denilerek konuyu kapatmışlar

Ardından Narin'in amcası, aynı zamanda kırsal Tavşantepe Mahallesi'nin muhtarı Salim Güran gözaltına alınmıştı. Aracından alınan DNA örneklerinin Narin'in kıyafetlerindeki DNA örnekleri ile eşleştiği belirlenen Salim Güran, 'kasten öldürme' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından tutuklanmıştı.

Daha önce aranan yerlere tekrar yoğunlaşan ekipler, mahalleye 2 kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz Deresi'nde çalışma yaptı ve Narin'in cansız bedeni, 19. günde bulundu. Narin'in öldürüldükten sonra çuvalla dereye atıldığı, üzerinin taşla kapatıldığı tespit edildi.

Kaynak: Haberler.com / Rabia Dalkılıç - 3.Sayfa

Diyarbakır 3-sayfa Otopsi Hukuk Yaşam

Konu: Narin cinayeti! Erdoğan'ın zehir zemberek sözlerle hedef aldığı birileri var: İnsanlıktan çıktılar

Erdoğan'ın zehir zemberek sözlerle hedef aldığı birileri var: İnsanlıktan çıktılar

Narin'in babası kamerayı fark etmeden her şeyi söyledi: 'Gelip öcünü benden alsalardı'

"Gelip öcünü benden alsalardı"

İzmir'de bir rezil olay daha! Yaşlı çift, parkta kimseye aldırmadan cinsel ilişkiye girdi

Yaşlı çift, parkta kimseye aldırmadan cinsel ilişkiye girdi

Kiracı, ev sahibinin cinsel organını kesip ağzına sokmaya çalıştı

Kiracı, ev sahibinin cinsel organını kesip ağzına sokmaya çalıştı

500

Yorumlar (15)

Abdullah KARAMAN:

İdam dünyayı pisliklerden temizlemek demektir.

453
6
yanıtYanıtla
Abdullah KARAMAN:

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla 1. Güneş, dürüldüğü zaman, 2. Yıldızlar, bulanıp söndüğü zaman, 3. Dağlar, yürütüldüğü zaman, 4. Gebe develer salıverildiği zaman.(1) (1) Kur'an'ın ilk hitap ettiği toplumda gebe develer en kıymetli mallardı ve onlara gözleri gibi bakarlardı. Âyette, Kıyamet gününün dehşeti içinde insanların en kıymetli mallarından bile vazgeçip terk edecekleri gerçeğine işaret edilmektedir. 5. Yaban hayatı yaşayan (irili ufaklı) tüm canlılar toplandığı zaman, 6. Denizler kaynatıldığı zaman, 7. Ruhlar (bedenlerle) eşleştirildiği zaman 8,9. Diri diri gömülen kız çocuğunun, hangi günahtan ötürü öldürüldüğü sorulduğu zaman, 10. Amel defterleri açıldığı zaman, 11. Gökyüzü (yerinden) sıyrılıp koparıldığı zaman, 12. Cehennem alevlendirildiği zaman, 13. Cennet yaklaştırıldığı zaman, 14. Herkes önceden hazırlayıp getirdiği şeyleri bilecektir.

361
28
yanıtYanıtla
Mert Kalyoncu:

Poseidon ve Zeus kalkıp mızrakla göğe yükseldiği zaman

yanıt16
yanıt93
Baba Yabgu:

Bunlara guvenipte nasıl otopsi yapmazsiniz aklım almıyor Allah korkusu olsa o bölgedeki insanlarda kaçak elektrik kullanmazlar bunlardan herşey beklenir

272
46
yanıtYanıtla
Alparslan Türkdoğan:

Bu kaçak elektrik yalanlarından bıkmadınızmı. Hep aynı terane

yanıt9
yanıt61
mehmet demir:

Ona güvenip buna güvenip diye bişey yok.. böyle bir durumda sana da güvenilmez. Milletin kaydı mı var sende kaç hane hangi hane kaçak kullanıyor da sen herkesi suçluyorsun. Adil biri olsan böyle konuşmazsın.

yanıt13
yanıt8
Pikachu hd:

Indikce gidiyor bakalim nerde duracak hayirlisi

144
2
yanıtYanıtla
Harun EROĞLU:

Nasıl bir zihniyet, nasıl bir köy, nasıl bir aile, nasıl bir insanlık

86
2
yanıtYanıtla
hüseyin arslan:

melekler ölmez öldü sanırlar

68
5
yanıtYanıtla
isa yatar:

Çok tehlikeli bir aile gerçekten

56
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title