Haberler

Alışveriş merkezini annenin çığlıkları inletti! Küçük çocuğu görenler hemen yardıma koştu

Güncelleme:

Bakırköy'de bulunan Marmara Forum AVM'de boğazına bir şey kaçan ve nefessiz kalan 3 yaşındaki çocuğun yardımına vatandaşlar koştu. Küçük çocuk güçlükle kendine getirilirken, panik anları cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde annenin çığlık çığlığa yardım istediği görüldü.

Bakırköy'deki Marmara Forum AVM'de boğazına bir şey kaçan 3 yaşındaki çocuk nefessiz kaldı. İlk müdahale alışveriş merkezinde yapılırken, küçük çocuk daha sonra ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

KÜÇÜK ÇOCUK BİR ANDA NEFESSİZ KALDI

Olay, öğle saatlerinde Marmara Forum AVM'de meydana geldi. İddiaya göre, ailesiyle alışveriş merkezine gelen 3 yaşındaki erkek çocuğu boğazına bir şey kaçması sonucu nefessiz kaldı. Çocuğunun nefes almada güçlük çektiğini gören aile panik yaşarken, çevredeki vatandaşlar çocuğa ilk müdahaleyi yapmaya çalıştı.

GÜÇLÜKLE KENDİNE GETİRİLDİ

Uzun uğraşlar sonucu çocuk kendine getirilmeye çalışılırken baba, etrafındaki kalabalığı dağıtmak için çaba sarf etti. Nefessiz kalan küçük çocuk uzun uğraşlar sonucu kendine getirilirken, çevredekilerin ihbarlıya olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan çocuk tedavi altına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Acil Durum Alışveriş Marmara 3-sayfa Sağlık Güncel Çocuk

FBI, 'Suikast girişimi' dedi! Trump golf oynarken ateş açılmıştı

FBI, 'Suikast girişimi' dedi! Trump golf oynarken ateş açılmıştı

Kahreden fotoğraf! Narin'in cansız bedeninin dereden çıkarılma anı ortaya çıktı

Kahreden fotoğraf! Narin'in cansız bedeninin dereden çıkarılma anı

Makarna fabrikasındaki patlamadan acı haber! Soğutma çalışmaları esnasında cansız bedenine ulaşıldı

Makarna fabrikasındaki patlamadan acı haber geldi

Netanyahu kendini malum sona hazırlamış! Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin kararı çıkmadan kınadılar

Netanyahu kendini malum sona hazırlamış! Daha karar çıkmadan kınadılar

500

Yorumlar (3)

Sinan Bulduk:

Videoyu çekenler de tam grzklıymlş arkadaş..

17
1
yanıtYanıtla
koray hüseyin kılıç:

çocuğu olan her aileye sesleniyorum her ailede en az bir kişi ilk yardım sertifikası mutlaka almalı bana kalsa hem anne hem baba almalı bende dün m.forumdaydım benim ilk yardımcı sertifikam var ve böyle bir olayda bilinçli müdahale hayat kurtarır

5
0
yanıtYanıtla
Adil ÖZDEMİR:

Videoyu çeken arkadaşlar, ilk baştaki kadın doğru bir şekilde heimlich manevrası yapıyor. "Ayy yanlış yapıyorlar, kafasını yukarı kaldırmalı vs." diyorsunuz. Sakın bu kafayla ilk yardım yapmaya kalkmayın.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title