Haberler

Londra'daki Türk çetesinin liderine sokak ortasında infaz! İzzet Eren kurşunlanarak öldürüldü

Güncelleme:

Londra'da faaliyet gösteren Türk çetesi Tottenham Boys'un lideri İzzet Eren, Moldova'nın başkenti Kişinev'de bir kafede uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Kasklı ve elektrikli scoter kullanan saldırgan, Eren'e üçü başına isabet eden yedi kurşun sıktıktan sonra olay yerinden uzaklaştı.

İngiltere'nin başkenti Londra'da faaliyet gösteren ve adı uyuşturucudan silahlı saldırıya kadar pek çok olayda geçen Türk çetesi Tottenham Boys'un lideri İzzet Eren'e Moldova'da saldırı düzenlendi. Kafede oturduğu sırada kurşunların hedefi olan Eren, olay yerinde hayatını kaybetti.

MAHKEMEYE GETİRİLİRKEN KAÇIRILMAYA ÇALIŞILMIŞTI

Kısa Dalga'dan Cengiz Erdinç'in haberine göre; Eren, 1990'larda uyuşturucu suçları nedeniyle Londra'da hüküm giymiş, sınırdışı edildikten sonra tekrar Londra'ya dönmüş, 2015 yılında dolu bir tabanca ve makineli tüfekle bir saldırıdan hemen önce yakalanmıştı. 2016 yılında polis minibüsüyle mahkemeye getirilirken yeğeni Özcan Eren başarısız bir kaçırma girişiminde bulundu. Bir çete üyesinin vurulmasıyla sonuçlanan olayda araçta Uzi otomatik tabanca bulundu.

TÜRKİYE'YE İADE EDİLDİ, HAPİSTEN KAÇTI

Eren'le birlikte yargılanan Gökay Soğucaklı da beş buçuk yıl hapis cezası aldı. Toplam 21 yıl hapis cezasına çarptırılan İzzet Eren 2019 yılında Türkiye'ye iade edildi, ancak bir ay sonra hapisten kaçtı. 26 Mayıs 2022'de Moldova'da yakalanan Eren'in İngiltere'nin iade istemine rağmen serbest kalması dikkat çekti.

UYUŞTURUCUDAN CİNAYETE KADAR PEK ÇOK SUÇA KARIŞTI

Totttenham Turs çetesinin lideri İzzetin Eren'in adı 1990'lı yıllarda uyuşturucu nedeniyle gerçekleştirilen saldırı ve cinayetlere karışmıştı. Doğu Londra'da Hackney Turks çetesiyle hakimiyet savaşı veren Eren'in 2016'da hapisten kaçırılması girişimi 1994 yılında bir kafede tavla oynarken öldürülen ve uyuşturucu savaşı gibi gösterilen Mehmet Kaygısız cinayetinin ve Nafiz Bostancı'ya yönelik cinayet girişiminin Mehmet Ağar'ın ekibinde yer alan Nurettin Güven tarafından gerçekleştirildiğini ortaya çıkardı.

KAFEDE OTURDUĞU SIRADA 7 KURŞUNLA İNFAZ EDİLDİ

Kasklı ve elektrikli scoter kullanan saldırgan Eren, kafede bir sandalyede oturduğu sırada silahını ateşledi. Üçü başına isabet eden yedi kurşun sıktıktan sonra olay yerinden uzaklaşan saldırgan kayıplara karıştı. Polis ekipleri kaçan şüphelinin peşine düşerken İzzet Eren ise olay yerinden hayatını kaybetti.

2 AY ÖNCE DE BENZER BİR CİNAYET İŞLENMİŞTİ

Benzer bir cinayet 4 Mayıs 2024'de Barselona'da işlenmiş, Sant Marti Forum bölgesinde Tekin Kartal adıyla tanınan İlmettin Aytekin, Abdullah Baybaşin ile bir restoranda yemek yedikten hemen sonra, beş kurşunla vurularak öldürülmüş, saldırgan bulunamamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Eymen Dursun - 3.Sayfa

Tottenham Kişinev Moldova Londra Suç 3.Sayfa Dünya Haberler

BTK: Instagram katalog suçlara uymadığı gerekçesiyle kapatıldı

BTK: Instagram katalog suçlara uymadığı gerekçesiyle kapatıldı

15 bin nüfuslu ilçeye inşa edilen hükümet konağı vatandaşları isyan ettirdi

15 bin nüfuslu ilçeye inşa edilen hükümet konağı vatandaşları isyan ettirdi

İletişim Başkanı sinyali vermişti! BTK'dan Instagram'a erişim engeli

İletişim Başkanı sinyali vermişti! BTK'dan Instagram'a erişim engeli

Bakmadan Geçme

CUMA HUTBESİ 2 AĞUSTOS | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI NE KADAR OLDU? Emekli maaş zam farkları ne zaman yatacak? Instagram neden kapatıldı? Instagram neden açılmıyor? Instagram neden engellendi? Kızılcık Şerbeti Cemal kim? Fırat Çelik kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı? CANLI DOLAR KURU! 2 Ağustos 1 Dolar kaç TL? Dolar ne kadar, yükseldi mi? DOLAR, EURO, STERLİN NE KADAR? Kızılcık Şerbeti Hacı Asude kim? Servet Pandur kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı? Kızılcık Şerbeti Heves kim? Şebnem Dönmez kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı? EMEKLİ MAAŞ FARKLARI NE ZAMAN YATACAK? Emekli maaşları fark ödemesi ne zaman hesaplara yatırılacak? Tarih netleşti! Buse Naz Çakıroğlu kazandı mı? Buse Naz Çakıroğlu çeyrek finale yükseldi mi? Instagram yasaklandı mı, kaldırıldı mı, neden açılmıyor? Instagram'a erişim engeli neden getirildi? Simone Biles kimdir? Simone Biles kimdir kaç yaşında, nereli? Simone Biles altın madalya kazandı mı? Resmi Gazete bugün (2 Ağustos) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 2 Ağustos Paris 2024 Olimpiyatları Programı: Bugün hangi Türk sporcunun maçı var, hangi branşlar yarışacak? Bugün hangi maçlar var, saat kaçta? HAMSTER KOMBAT 2 AĞUSTOS GÜNLÜK ŞİFRE KOMBO KARTLARI | Hamster Kombat yeni şifre ne, nasıl kullanılır? Hamster Kombat nedir? CUMA MESAJLARI || En güzel, anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli cuma mesajları..
Ankara'daki rehine takası dünyayı salladı! Haberi alan gazeteciler sevinç gözyaşları döktü

Ankara'daki rehine takası dünyayı salladı! Haberi alan gazeteciler sevinç gözyaşları döktü

500

Yorumlar (53)

murtaza candurak:

türkiye'ye iade edildi 1 ay sonra hapisten kaçtı detayı

648
6
yanıtYanıtla
NediyonDegisik:

para ile cikarilabiliyor kardes bu bir cok ulkede var

yanıt180
yanıt52
Leven Ergün:

TENCERE YUVARLANMIŞ KAPANI BULMUŞ

yanıt116
yanıt6
aristoteles:

Bizim ülkemizde gül gibi yaşardı ordane işi var bütün baronların gözde mekaniyiz

yanıt168
yanıt13
Erol Gergin:

cinayet girişiminin Mehmet Ağar'ın ekibinde yer alan Nurettin Güven tarafından gerçekleştirildiği. al sana detay

yanıt86
yanıt5
Cevap :

Dünya bir pislikten kurtuldu.

371
6
yanıtYanıtla
Spartacüs MartinLuther:

Dünya pislikten hiç bir zaman arınamayacak insan yaratılışı gereği pislik zaten

yanıt112
yanıt41
NEY-SEDA İsmail Kembil:

Sparteküs Bir yaradılışın olduğuna inanmışsın sonunda. Senin gibi düşünenler oldukça durumun dahada vahim olacağı kesin.

yanıt21
yanıt9
Serdal Enginkaya:

Adam gibi alın teriyle para kazanamayanların hazin sonu

311
4
yanıtYanıtla
Buğra Er:

Güzel haber

235
5
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title