Haberler

Kız Meselesi Yüzünden Çıkan Kavgada Genç Bıçaklanarak Öldü

Kız Meselesi Yüzünden Çıkan Kavgada Genç Bıçaklanarak Öldü
Güncelleme:

Sakarya'nın Hendek ilçesinde kız meselesi sebebiyle çıkan kavgada bıçaklanarak hayatını kaybeden 18 yaşındaki gençin ölümüne ilişkin hastanede tedavileri tamamlanan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sakarya'nın Hendek ilçesinde kız meselesi sebebiyle çıkan kavgada bıçaklanarak hayatını kaybeden 18 yaşındaki gencin ölümüne ilişkin hastanede tedavileri tamamlanan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 10 Temmuz Çarşamba günü gece saatlerinde meydana geldi. Kız meselesi sebebiyle çıkan kavgada iki grup genç arasında bıçaklı kavga çıktı. Mehmet Ali Dertli (18), A.Y. (18), A.C.D. (17), E.Ü. (18), E.D. (18) ile A.T. (16) ve N.Ş. (16) isimli iki kızın da karıştığı kavgada bıçaklar çekildi. 2'si kız olmak üzere toplam 7 gencin karıştığı bıçaklı kavgada Mehmet Ali Dertli, A.Y., A.C.D. ve E.Ü. yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yapılan müdahalelere rağmen 18 yaşındaki Mehmet Ali Dertli hayatını kaybetti. Konuya ilişkin gözaltına alınan N.Ş., A.T., E.D. ve E.Ü., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden A.T. savcılık ifadesinin ardından, E.D., E.Ü. ve N.Ş. ise yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol tedbirleri uygulanarak serbest bırakıldı. Öte yandan, olayda bıçaklanarak ağır yaralanan ve hastanedeki tedavileri süren A.C.D. ile A.Y.'nin ise taburcu olduktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3-sayfa Sakarya Güncel Hendek Kavga Hukuk

İsrail ordusu paylaştı! İşte Sinvar'ın son anlarını gösterdiği iddia edilen drone görüntüleri

Yahya Sinvar'ın drone kamerasına yansıyan son anları

İsrail 'Yahya Sinvar'ı öldürdük' dedi, Hamas'tan beklenen açıklama geldi

İsrail "Sinvar öldürüldü" dedi Hamas'tan beklenen açıklama geldi

Narin'i dere kenarına gömen Nevzat Bahtiyar'ın kızını kaçırıp hamile bırakmışlar

Narin cinayetinde ses getirecek yeni belge! Kızını kaçırıp hamile bırakmışlar

Hayatını kaybeden oyuncu Vural Çelik, 2 gün önce hastaneden video paylaşmış

Sevenlerini yasa boğan ünlü oyuncu 2 gün önce video paylaşmış

title