Haberler

Kırşehir'de Faili Meçhul Olaylarda Yüzde 27 Azalma

Güncelleme:

Kırşehir'de bu yılın ilk 6 ayında faili meçhul olaylarda geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 27 azalma yaşandığı belirtildi. Ayrıca, evden hırsızlık suçlarında yüzde 38 azalma olduğu ve aydınlatma oranının yüzde 99,58'e yükseldiği ifade edildi. Terör örgütlerine yönelik yapılan operasyonlarda ise 29 kişi yakalandı.

Kırşehir'de bu yılın ilk 6 ayında faili meçhul olaylarda geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 27 azalma yaşandığı bildirildi.

Kırşehir Valiliği tarafından bu yılın ilk 6 ayına ilişkin asayiş raporu açıklandı. 6 ayda bin 245 aranan şahıs yakalanırken, geçen yılın aynı dönemine göre evden hırsızlık suçlarında yüzde 38, faili meçhul olaylarda ise yüzde 27 azalma olduğu belirtildi. Rapora göre suçların azalma oranına bakıldığında aydınlatma oranı yüzde 99,58'e yükseldi.

Terör örgütlerine 20 operasyon

Kırşehir'de ulusal güvenliği tehdit eden terör örgütlerine yönelik yapılan 20 operasyonda ise 29 kişi yakalandı. FETÖ/PDY terör örgütüne üye olma suçundan aranan ve 7 yıl 6 ay cezası kesinleşmiş hapis cezası olan 1 kişi, 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası olan 1 kişi, 6 yıl 10 ay kesinleşmiş cezası olan 1 kişi cezaevine teslim edildi. DEAŞ silahlı terör örgütüne üye olma suçundan aranan 2 kişi, PKK/KCK terör örgütü propagandası yapmaktan 2 yıl 1 ay mahkümiyet kararı bulunan 1 kişi de yakalanarak cezaevine teslim edildi. Hakkında uluslararası yakalama kararı bulunan 4 kişi yakalanarak, kırmızı bültenle arandığı ülkeye teslim edildi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Operasyon Hırsızlık Kırşehir 3-sayfa Güncel Terör

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title