Haberler

Kayseri'deki Kağıt Fabrikasında Yangın Çıktı

Güncelleme:

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bulunan bir kağıt fabrikasında çıkan yangının, fabrikanın yanındaki kuru otların alev almasından kaynaklandığı belirtildi. Yangına çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi müdahale etti. Dumandan etkilenen 3 kişi tedavi edildi.

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde kağıt fabrikasındaki yangına fabrikanın yanındaki kuru otların alev almasının yol açtığı öğrenildi.

Kayseri OSB 12. Cadde üzerinde bulunan bir kağıt fabrikasında yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyürken, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de yangına müdahale etti. Dumandan etkilenen 3 kişi ambulanslarda tedavi edildi.

Ot yangını fabrikaya sıçramış

Fabrikanın yanındaki kuru otlar yanarken alevlerin fabrikanın bahçesinde bulunan kağıtlara sıçradığı ve ardından yangının çıktığı öğrenildi. İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışması sürüyor. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Melikgazi Güvenlik Kayseri 3-sayfa İtfaiye Güncel Polis Yaşam Olay

CHP'de kurultay günü! Özgür Özel net konuştu: Bir daha bu partide görev alamayacaklar

Kurultaya damga vuran çıkış: Bu partide görev alamayacaklar

40 yıla kadar hapsi istenen Engin Polat tahliye edildi

Engin Polat tahliye edildi

Tahliye kararı sonrası Dilan Polat'tan ilk paylaşım: Enerciii

Eski Dilan geri döndü: Enerciii

Kayıp Narin'le ilgili kahreden gelişme! Mezarlıkta şüpheli bulgulara rastlandı

17 gündür haber alınamayan kayıp Narin'le ilgili kahreden gelişme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title