Haberler

Kastamonu'da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Tutuklama

Kastamonu'da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Tutuklama
Güncelleme:

Kastamonu'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan iki şüpheliden birinin tutuklandığı bildirildi. Narkotik ekiplerinin gerçekleştirdiği aramalarda 51,13 gram bonzai, 2,91 gram metamfetamin ve sentetik ecza hapları ele geçirildi. O.A. isimli şahıs hakkında adli işlem yapılırken, Ç.E. isimli şahıs tutuklandı.

Kastamonu'da polis ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, tespiti yapılan iki şahsın yapılan üst ve ikamet aramasında arama yapıldı. Aramalarda 51,13 gram bonzai maddesi, 2,91 gram metamfetamin, 5 adet sentetik ecza hapı ile uyuşturucu içiminde kullanılan cam düzenek ele geçirildi.

Operasyonlarda yakalanan O.A. isimli şahıs hakkında 'kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak ve bulundurmak' suçundan adli işlem yapılırken, Ç.E. isimli şahıs ise tutuklandı. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Uyuşturucu kastamonu Narkotik 3-sayfa Sağlık Hukuk

İsrail'den Lübnan'a yeni hava saldırısı

İsrail'den dünyanın gözü önünde yeni katliam! Ağır bombardıman başladı

'Teknofest' paylaşımıyla tepki çeken Bakan Yerlikaya: Kadınların huzuruna kast edenlere nefes aldırmayacağız

İstanbul'u kan götürürken yaptığı paylaşım tepki çekmişti! Yerlikaya'dan açıklama var

Pompalı tüfekle hastaneyi basan kadın, çalışanları rehin aldı

Pompalı tüfekle hastaneyi basan kadın, çalışanları rehin aldı

Sergi için verdiği pozlar tepki çeken Uraz Kaygılaroğlu: Çok üzgünüm

Baltalı pozlara ünlü oyuncudan açıklama geldi

500
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title