Haberler

Üzerlerine yıldırım düşen 10 hayvan telef oldu! Korku dolu anlar yaşayan çoban ölümden döndü

Güncelleme:

Kars'ta merada otlayan büyükbaş hayvanların üzerine yıldırım düştü. Olayda 10 büyükbaş hayvan telef olurken, çoban ise büyük panik yaşadı. Talihsiz olaydan geriye ise köylülerin cep telefonu kamerası tarafından kaydedilen bu görüntüler kaldı.

Kars'ta yağışlı hava hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yağmur ve dolunun etkili olduğu kentte, merkeze bağlı Çorak köyünde merada otlayan büyükbaş hayvanların üzerine yıldırım düştü.

ÇOBAN ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Yıldırım isabet ettiği büyükbaş hayvan sürüsündeki 10 büyükbaş hayvan telef olurken, hayvanları otlatan çoban ise şans eseri ölümden döndü.

ORTAYA OLDUKÇA ÜZÜCÜ BİR MANZARA ÇIKTI

Yıldırımın isabet etmesiyle telef olan büyükbaş hayvanların yerde yattığı görüntüler görenleri oldukça üzdü. Telef olan hayvanlar, olay yerinden kaldırıldı.

METEOROLOJİ VATANDAŞI UYARDI

Kars'ta yağışlı hava aralıklarla devam ederken, meteoroloji ise kuvvetli yağışlar ve kuvvetli rüzgar beklendiğini duyurarak, vatandaşları meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Kars 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

UEFA, Avusturya maçında bozkurt işareti yapan Merih Demiral hakkında soruşturma başlattı

UEFA, Avusturya maçında bozkurt işareti yapan Merih Demiral hakkında soruşturma başlattı

İşçi ve Bağkur emeklileri yüzde 24,73, memur emeklileri yüzde 19,31 zam alacak

İşçi ve Bağkur emeklileri yüzde 24,73, memur emeklileri yüzde 19,31 zam alacak

Enflasyon haziran ayında yüzde 1,64 arttı, yıllık bazda yüzde 71,60 oldu

Enflasyon haziran ayında yüzde 1,64 arttı, yıllık bazda yüzde 71,60 oldu

Bakmadan Geçme

Sinan Ateş davasında ne oluyor? Sinan Ateş davasının 3. gününde neler oluyor? TÜİK Başkanı kimdir? TÜİK Başkanı nereli, kaç yaşında? TÜİK Başkanı ne zaman değişti? En düşük ve en yüksek memur maaşı ne kadar? Zamlı öğretmen, polis memur, hemşire maaşları ne kadar oldu? Araştırma görevlisi maaşı ne kadar oldu? Araştırma görevlisi zamlı maaşı kaç TL? Temmuz'da araştırma görevlisi ne kadar maaş alacak? 3 Temmuz 2011'de ne oldu? Fenerbahçe şikeden ceza aldı mı? Fenerbahçe 2011'de şampiyonlar ligine neden gidemedi? Airfryer zararlı mı? Airfryer kullanımı zararlı mı? Airfryer kullanmak sağlıklı mı? BEDELLİ ASKERLİĞE ZAM GELDİ! Bedelli askerlik fiyatı ne kadar oldu? Bedelli askerlik zamlı ücreti kaç TL? Avukat maaşları ne kadar oldu? Haziran ayı enflasyon rakamlarına göre avukat maaşı ne kadar olacak? MAAŞ ZAMMI HESAPLAMA | Maaş zammı nasıl hesaplanır? Tüketici fiyat endeksi nedir? TEFE-TÜFE nasıl hesaplanır? Tüketici fiyat endeksi formülü ne? 2024 MEMUR MAAŞLARI| Doktor, hemşire, araştırma görevlisi, öğretmen, başkomiser, polis maaşları ne kadar oldu? 6 AYLIK ENFLASYON FARKI BELLİ OLDU | Memur ve emekli maaşları ne kadar oldu? Temmuz kira artış oranı yüzde kaç? Memur maaşı ne kadar oldu? Temmuz 2024 memur emekli maaşı zammı yüzde kaç oldu? Mehmet Şimşek Haziran ayı enflasyon rakamlarıyla ilgili ne söyledi? Mehmet Şimşek açıklama yaptı mı? KİRADA TAVAN ZAM ORANI yüzde kaç oldu? TÜFE oranı belli oldu mu? Temmuz ayı kira artış oranı ne kadar, yüzde kaç?
Enflasyon rakamları tabelayı da değiştirecek! Benzin ve motorine 2 TL üzerinde zam geliyor

Enflasyon rakamları tabelayı da değiştirecek! Benzin ve motorine 2 TL üzerinde zam geliyor

500

Yorumlar (5)

Mehmet Biricik:

yıldırım öldürmez,ihmal öldürür!devlet o dağlara meralara paratoner dikseydi o canlara yazık olmazdı.çiftçi,hayvancı vergiler altında inliyor zaten..ödediği vergi baraj köprü yol toki gibi betona harcanacağına dağlara paratoner dikilebilirdi.(gerçi çiftçi hayvancıdan vergi alınmıyor ama alınandan aktarılabilirdi) yol yaptında ne oldu yani,neye faydası var!

23
168
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

La aslanım her dağa tepeye meraya paratoner mi konur la

yanıt17
yanıt1
Halit:

sen önce büyü çocuksun belli

yanıt11
yanıt1
Kadirovic :

Çoban şans eseri hayatta kalmadı, onu yaratan böyle istedi.. Yiyecek aşı, içecek suyu varmış..

53
5
yanıtYanıtla
MÜCAHİT:

nasip böyle bişi işte

37
12
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title