Haberler

İzmir Merkezli PKK/KCK Operasyonunda 13 Gözaltı

Güncelleme:

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, PKK/KCK-YPG/PYD terör örgütüne yönelik yürütülen çalışmalarda 4 ilde gerçekleştirilen operasyonda 13 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin sosyal medya üzerinden propaganda yaptıkları belirtildi.

Terör örgütü PKK/KCK-PYD/ Ypg içerisinde daha önce kırsal alanda faaliyet yürüttüğü tespit edilen ve sosyal medya üzerinden örgütlerin propagandasını yaptığı belirlenenlere karşı İzmir merkezli 4 ilde gerçekleşen operasyonda 13 şüpheli gözaltına alındı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından PKK/KCK-YPG/PYD terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifresine yönelik yürütülen çalışmalarda, daha önce kırsal alanda faaliyet yürüten ve sosyal medya üzerinden örgütlerin propagandasını yaptıkları belirlenen şüphelilerin kimlikleri tespit edildi. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince, 18 Ağustos günü İzmir merkezli Antalya, Kocaeli ve Konya illerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda, 13 şüpheli gözaltına alındı.

Adreslerinde yapılan aramada çok sayıda örgütsel materyal ve dokuman ele geçirilen şüpheliler, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sosyal Medya Operasyon Politika Güvenlik 3-sayfa Hukuk Medya Terör izmir YPG Kck PKK

Cansız bedeni 19 gün sonra bulunan Narin'in kopuk bacağının sırrı çözüldü

Narin'in kopuk bacağının sırrı çözüldü

Kadın yardımcısının odasına zorla giren okul müdürü açığa alındı

Zorba müdürün bileti kesildi

Paranın patronu TBMM'de vekillere sunum yapacak! İşte öne çıkan 2 başlık

Paranın patronu Meclis'e çıkarma yapıyor! İşte gündeme getireceği 2 konu

Hizbullah'a yönelik siber saldırının altından CEO Cristiana çıktı

MOSSAD hazırladı, Cristiana adım adım uyguladı

500
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });