Haberler

Kaldıkları otel odasında ölü bulunmuşlardı! Anneleri hastaneye gitmiş, çocukları iyi diye odada bırakmış

Güncelleme:

İzmir'de bir otel odasında ölü bulunan 14 yaşındaki Ege ve 12 yaşındaki Handan Uğraş'ın adli tıp kurumundaki otopsi işlemleri sürerken, anne Gönül Uğraş'ın ifadesi ortaya çıktı. Uğraş, çocuklarıyla birlikte yedikleri kek ve ton balığından sonra mide bulantısı yaşadığını, çocuklarının da kustuğunu ancak durumlarının kötü olmadığını belirtti. Anne, kendi sağlık durumu kötü olduğu için hastaneye gittiğini ve çocuklarını otelde bıraktığını söyledi.

İzmir'in Konak ilçesinde bir gün önce anneleri Gönül Uğraş ve 2 kardeşiyle birlikte konaklamaya gelen Ege ve Handan Uğraş, kaldıkları otel odasında ölü bulundu. Polise ifade veren anne, yedikleri yiyeceklerden dolayı rahatsızlanarak hastaneye gittiğini ve çocuklarını bu yüzden otelde bıraktığını söyledi. Anne, ifade işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

"ÇOCUKLARIMIN ÖLDÜĞÜNÜ HABER VERİLİNCE ÖĞRENDİM"

4 çocuğuyla kaldığı otelden 2 çocuğunu yanına alıp, ayrılan 34 yaşındaki anne Gönül Uğraş'ın ifadesi ortaya çıktı. Uğraş, ifadesinde, "Akşam çocuklarımla marketten aldığımız kek ve ton balığını yedik. Sabah mide bulantısı şikayetiyle uyandım. Handan ve Ege, sabah saatlerinde kustu. Fakat durumları kötü değildi. Hastaneye tedavi olmaya gittim. Tedavim bitince sağlık durumum kötü olduğu için ağabeyimin evine geçtim. Çocuklarımın öldüklerini ise haber verilince sonradan öğrendim" dedi.

Kaldıkları otel odasında ölü bulunmuşlardı! Anneleri hastaneye gitmiş, çocukları iyi diye odada bırakmış

4 ÇOCUĞUYLA GELDİĞİ OTELDEN 2 ÇOCUĞUYLA ÇIKTI

Olay, dün saat 23.00 sıralarında Konak ilçesi Basmane semti 1296 Sokak'ta bir otelin 1'inci katında meydana geldi. İddiaya göre, Bayındır ilçesinde yaşayan ve çiçekçilik yapan Gönül Uğraş, önceki gün akşam saatlerinde 5 çocuğundan 4'ü ile otele konaklamaya geldi. Geceyi burada geçiren Gönül Uğraş, sabah saatlerinde 2 çocuğunu yanına alarak otelden ayrıldı.

CANSIZ BEDENLERİ RESEPSİYON GÖREVLİSİ BULDU

Resepsiyon görevlisi Z.Ö., ailenin kaldığı odayı kontrol ettiğinde Ege ve Handan Uğraş'ı hareketsiz şekilde yatakta buldu. Z.Ö.'nün ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otele gelen sağlık ekipleri, 2 kardeşin hayatını kaybettiğini belirledi. Ege ve Handan Uğraş'ın cenazeleri, savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaldıkları otel odasında ölü bulunmuşlardı! Anneleri hastaneye gitmiş, çocukları iyi diye odada bırakmış

"ÇOCUKLARIMIN ÖLDÜĞÜNÜ HABER VERİLİNCE ÖĞRENDİM"

Polis ekipleri olayın ardından çalışma başlattı. İfadesine başvurulmak üzere anne Gönül Uğraş'a ulaşılıp, emniyete götürüldü. Gönül Uğraş ifadesinde 2 çocuğuyla birlikte gıda zehirlenmesi şüphesiyle Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gittiklerini, ardından da ağabeyinin evine döndüğünü söyledi.

Ulaş, "Akşam çocuklarımla marketten aldığımız kek ve ton balığını yedik. Sabah mide bulantısı şikayetiyle uyandım. Handan ve Ege, sabah saatlerinde kustu. Fakat durumları kötü değildi. Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne tedavi olmaya gittim. Tedavim bitince sağlık durumum kötü olduğu için ağabeyimin evine geçtim. Çocuklarımın öldüklerini ise haber verilince sonradan öğrendim" dedi.

ANNE SERBEST BIRAKILDI

Gönül Uğraş, ifadesine başvurulduktan sonra serbest bırakıldı.2 kardeşin ölüm nedeni otopsi sonucu ile ortaya çıkacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mide bulantısı 3-sayfa Otopsi Yaşam Hukuk İzmir İzmir Ege

Kahramanmaraş'ta 5 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı birçok ilde hissedildi

Kahramanmaraş'ta şiddetli deprem! Sarsıntı birçok ilde hissedildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla 16 kişinin mal varlığı donduruldu

Erdoğan'ın imzasıyla 16 kişinin mal varlığı donduruldu! İşte o isimler

Sezgin Baran Korkmaz'dan çok konuşulacak Soylu iddiası: Milyonlarca dolarlık alacağımı sildirtti

Sezgin Baran Korkmaz'dan çok konuşulacak Soylu iddiası

İsrail sanki çocuk kandırıyor! Türk aktivist bu yüzden öldürülmüş

Sanki çocuk kandırıyorlar! Türk aktivist bu yüzden öldürülmüş

500

Yorumlar (14)

burcu:

14 ve 12 yasindaki iki cocugu otelde birakip ,baska yerde kalmaya gitmek annelikse ben anne degilim ..

216
2
yanıtYanıtla
Köfteci Jardel:

O konserve balığı üreten şirket ve satan market derhal tespit edilip, en ağır şekilde ceza almaları sağlanmalı. Şu trajediye bakın. İki sübyan hayatından oldu.

192
8
yanıtYanıtla
Hakan Celik:

kendisinin ölmeyip de 2 çocuğunun ölmesi şüpheli

159
10
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

hiç inandırıcı değil

153
3
yanıtYanıtla
Muzaffer Karaman:

Herseyı ıle muamma bır olay. Kadın nıye otelde kalıyor abısı varken. Ve babadan hıc bahsedılmıyor. Ayrıca marketten yedıklerı ton balıgından sadece onlarmı yedı bırcok kısıde yemıstır muhtemelen. Ve cocuklar otelde anne abısıne gıtmıs ınsan bır arayıp sormazmı otelı arayabılırdı gıbı gıbı cok karısık konu

140
1
yanıtYanıtla
Gökhan Altaylı:

Ee ne olacak şimdi. Her şey bu kadar mı. Yani bu kadın 14 yaşındaki iki çocuğu otel odasında tek başına bırakıp ölümüne sebep olduğu için hiçbir ceza almayacak mı. Her şey bu kadar basit mi. Nasıl serbest bırakılabilir bu kadın. Haa pardon burası Türkiye unutmuşum bir an.

103
7
yanıtYanıtla
Ahmet null:

Burnuma kötü kokular geliyor

77
2
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Ana...

61
3
yanıtYanıtla
nuran:

Bu iş böyle olmuş olamaz.

61
0
yanıtYanıtla
Muzaffer Karaman:

Bencede cok karısık bır konu

yanıt18
yanıt0
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title