Haberler

İstanbul'da trafik kazasında hayatını kaybeden pilot Mersin'de toprağa verildi

Güncelleme:

İstanbul'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden pilot Ekin Güneş, Mersin'de son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve yakınları katıldı. Ekin Güneş, Çiftlikköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İstanbul'da Arnavutköy Kuzey Marmara Otoyolu'nda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden pilotlardan Ekin Güneş, memleketi Mersin'de son yolculuğuna uğurlandı.

Mersin'in merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Muğdat Camisi'nde kılınan cenaze namazına, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, hayatını kaybeden pilotun annesi Figen ile babası Sadık Çağatay Güneş ve yakınları katıldı. Ailesi ve yakınları tabut başında uzun süre gözyaşı döktü. Baba Sadık Çağatay Güneş ise cenaze namazı boyunca elinde tuttuğu oğlunun fotoğrafına dokunarak, gözyaşı döktü.

Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ekin Güneş, Çiftlikköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Olayın geçmişi

Kaza, 2 gün önce Arnavutköy Kuzey Marmara Otoyolu'nda gece 02.00 sıralarında yaşandı. THY'de pilot olarak görevli Oğuzhan Dağ, Ekin Güneş (30) ve Ersal E., gece saatlerinde Çatalca istikametine doğru yola çıktı. Ersal E.'nin kullandığı 34 CBM 292 plakalı otomobil, seyir halindeki bir kamyona arkadan çarparak kontrolden çıktı. Taklalar atan otomobil, yol kenarındaki alana çıkarak durabildi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, Oğuzhan Dağ ve Ekin Güneş'in hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı olarak araçtan çıkarılan şoför Ersal E. ise hastaneye kaldırıldı. Alkollü olduğu belirlenen şoför, tedavisinin ardından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen sürücü tutuklandı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Vahap Seçer İstanbul Mersin Güneş Pilot Ulaşım İstanbul Trafik Kazaları 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Bakmadan Geçme

Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title