Haberler

Down sendromlu genç kız, 40 günlük bebeği 7. kattan aşağı attı

Güncelleme:

İstanbul Pendik'te 17 yaşındaki Down sendromlu İlayda Nur Ö., misafirliğe gittiği komşusunun 40 günlük bebeğini 7. katın penceresinden aşağı attı. Beton zemine çakılan bebek hayatını kaybetti.

İstanbul Pendik'te dün akşam saat 17.15 sıralarında 6 katlı bir apartmanda meydana gelen olayda, İlayda Nur Ö. babaannesi Huriye S. ile birlikte komşuları Murat ve Sultan D.'nin evine misafirliğe gitti. Aile teras katında mangal yaparken, Down sendromlu İlayda Nur Ö. habersizce aşağı kata indi. Beşikte yatan 40 günlük bebek Emin Egemen D.'yi camdan aşağı attı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, olay yeri inceleme ekipleri de çalışma yaptı. İlayda Nur Ö. ve babaannesi Huriye S. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 40 günlük bebeğin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

İstanbul'da Down Sendromlu genç kız, komuşusunun 40 günlük bebeğini camdan attı

"AİLELER MANGAL YAPARKEN BEBEĞİN ODASINA GİDİYOR"

Kurtköy Mahallesi Muhtarı Hüseyin Ekşi, "Down sendromlu bir evladımız babaannesiyle komşusuna misafirliğe gidiyor. Aileler terasta mangal yaparken, Down sendromlu kızımız habersizce 40 günlük bebeğimizin odasına giriyor. Engelli olduğu için farkında olmadan bebeği camdan aşağı atıyor. Bu vahim olaya mahallemiz olarak çok üzüldük. Ailemize Allah sabırlar versin. Resmi makamların, polislerin incelemeleri sürüyor. Mahallemize büyük geçmiş olsun diliyorum." diye konuştu.

Down sendromlu genç kız, 40 günlük bebeği 7. kattan aşağı attı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

istanbul 3-sayfa Pendik Yaşam Bebek Kaza Suç

18 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Rojin'in cansız bedeni bulundu

Rojin'den acı haber geldi

Semih Çelik'in katlettiği Ayşenur Halil'in babasının ifadesi günler sonra ortaya çıktı

Ayşenur'un babasının ifadesi günler sonra ortaya çıktı

CHP lideri Özel'den MHP lideri Bahçeli'ye destek: Doğrusunu yapıyorsun

Özel, Bahçeli'ye destek verdi

Hamile kadın metrobüste doğum yaptı

Metrobüste doğum yaptı

500

Yorumlar (10)

GÖKHAN UZUNALİ :

Ahhhhhhh ahhh ahhhh. İçim parçalandı. Kime kızalım neye kızalım şimdi. Ahhhhhh yavrunun annesi keşke bu ihtimali düşünmüş olsaydın. Nihayetinde hasta bir çovuk ne yapacağı belli olmazdı. Ahhhhh Yarabbim yaaaaa

142
4
yanıtYanıtla
Emre Şencan:

O çocugu gözünün önünden ayırmamalıydın abla. O çocuk ne yaptıgını bilmez ki. En kötü kapıyı falan kitleseydiniz ya ??

69
8
yanıtYanıtla
Siranuş Nermer:

ne psikopat insanlar ya, sen komşunun bebeğinden ne istiyon ??

11
61
yanıtYanıtla
Hande Karaman:

çok zor bir durum kime kızılacağı belli değil Rabbim Bebeğin ailesine sabırlar versin biz ne desek boş çok kötü bir durum çok dikkatli olunmalı

66
2
yanıtYanıtla
Cafer KILIÇ:

Hasta çocuklarınızı yanininizdan bir dakika bile ayırmayın ne yapacaklarını belli değil Allah sabırlar versin ölen çocuğun ailesine

48
4
yanıtYanıtla
Nurdan Kısa:

burda çocuk suçlu degil ki rahatsız çocugun annesi mangal keyfi yapıcagına çocugunun peşine git biliyoesun ki hasta camda kendinide atabilir. orda bir kedi olsa civcivi bırakır mısın ortalığa bırakmazsın madem çocugunun peşine dön

17
3
yanıtYanıtla
ÖzgürÖzgür:

ihmalinde böylesi ...Allah sabırlar versin:( ????

11
4
yanıtYanıtla
Gökberk Göktürk:

anneye babaya çok üzüldüm. başları sağolsun. ahirette şefaatçi olsun inşallah. asla kinamayin. kimse bilemez. belki çocuk evde uyuyordu. kimseye haber vermeden eve girmiş yapmış. hergun dikkatli olamayız tahmin edemeyiz.

9
1
yanıtYanıtla
Veysel Bırgun:

Burada bişey yazmak zor, kimin olursa olsun , ruhsal rahatsızlığı olan veya zihinsel engelli kim olursa olsun dikkat edilmeli .

8
0
yanıtYanıtla
Necla Dora:

ALLAH KOLA,LIK VESIN TÖVBE ESDAFURULLAHH EL AZIMM DIKKATSIZLIK YINE DIKKATSIZLIK DIKKATSIZLIK MEVLAM DIRAYET VESIN

0
0
yanıtYanıtla
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title