Haberler

Kedi kumu paketi delik çıkınca deliye döndü! Kargo şirketini basıp çalışanlara saldırdı

Güncelleme:

Bursa'da bir kadın internetten sipariş ettiği ve delik olduğunu iddia ettiği kedi kumu paketini kargo şirketini iade etmek istedi. İsteği reddedilen kadın şirket çalışanlarına öfkelenerek terör estirdi. O anlar güvenlik kameraları tarafından anbean kayda geçti.

Bursa'da internetten sipariş ettiği kedi kumu paketinin delik olduğunu öne süren Sueda D., paketi geri almayan kargo şirketini bastı. Çalışanların sorunu satıcı ile çözmesini söylemesi üzerine öfkelenen kadın, cebinden çıkardığı bıçakla paketi delip kedi kumunu çalışanların üzerine döktü. Astım hastası bir çalışan toz nedeniyle fenalık geçirdi.

DELİK PAKETİN GERİ ALINMASINI İSTEDİ

Olay, 7 Mayıs'ta saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Osmangazi ilçesi Doğanbey Mahallesi Doğanbey Caddesi'nde oturan Sueda D., internetten kedi kumu sipariş etti. İddiaya göre delik olan kargo paketi, bantla kapatılarak teslim edildi. Sueda D., paketteki kedi kumunun da azaldığını iddia ederek, kuryeyi telefonla arayıp, paketi geri almasını istedi.

Kedi kumu paketi delik çıkınca deliye döndü! Kargo şirketini basıp çalışanlara saldırdı

ÜZERİNE KEDİ KUMU DÖKTÜĞÜ ÇALIŞAN FENALIK GEÇİRDİ

Kuryenin, sorunu satıcı ile çözebileceğini söylemesi üzerine Sueda D., telefonu kapatarak, yanında bir arkadaşı ile birlikte, kargo şirketinin Demirtaşpaşa Mahallesi Celal Bayar Caddesi'nde bulunan şubesine gitti. Kargo şirketi çalışanlarının da sorunu satıcı ile çözmesini söylemesi üzerine Sueda D., cebinden çıkardığı bıçakla paketi delip, kedi kumunu etrafa ve kendisine müdahale etmek isteyen 22 yaşındaki iş yeri çalışanı Rabia Seyhan'ın üstüne döktü. Sueda D. ve yanındaki arkadaşı kargo şubesinden ayrılırken, astım hastası olduğu öğrenilen bir çalışan, kedi kumu tozu nedeniyle fenalık geçirdi.

Kedi kumu paketi delik çıkınca deliye döndü! Kargo şirketini basıp çalışanlara saldırdı

"KUMU DELİP ETRAFA DÖKMEYE BAŞLADI"

Olay anını anlatan şube müdürü Şirin Akbaba, Sueda D.'nin saldırı sırasında cep telefonuyla görüntü çektiğini ve olayın planlı olarak gerçekleştiğini düşündüğünü belirtti.

Akbaba, "Kurye arkadaşımızın teslim ettiği kedi kumunun paketi patlak olduğu için, arkadaşımızı geri aramış. Kuryemizin paketi geri almasını istemiş ve tehdit etmiş. Arkadaşımız tehdit edildiği için de paketi geri almaya gitmek istememiş. Bunun üzerine hanımefendi şubemize geldi, biz de kendisine durumu anlatmaya çalıştık. Kedi kumu paketi patlayabilir, belki aktarmada patlamıştır doğrudur. Şubemizde patlamış olsa biz hasar tutanağı tutarız. Biz bunları anlatmaya çalıştık ancak bizi dinlemedi. Cebinden çıkardığı kesici aletle, kedi kumu paketini delip, kumları iş yerine yaymaya başladı. Kedi kumunu, araya girmeye çalışan arkadaşımızın üzerine serpti. Böyle durumlarda aslında satın aldığı internet sitesinden iade kodu alıp bize getirecekti ve biz de iade alıp kargosunu geri götürecektik. O da ya parasını alacaktı ya da ürünü değiştirilecekti. Biz bunları anlatmaya çalıştık ancak bizi dinlemedi. Kendisi kesici aletle bize de saldırabilirdi." dedi.

Kedi kumu paketi delik çıkınca deliye döndü! Kargo şirketini basıp çalışanlara saldırdı

"HAMLE YAPTIĞIM SIRADA KUMU BANA FIRLATTI"

Sueda D.'nin, yanında bulunan bıçağı çıkardığını gördüğünde müdahale etmeye çalıştığını belirten kargo şirketi çalışanı Rabia Seyhan ise "Ben kendisine durumu anlatmaya çalıştım ancak beni dinlemedi. Kesici alet çıkarıp pakete sapladı, ben de müdahale etmeye çalıştım. Aslında paketi elinden alıp dışarı atmak istedim, ancak müdürüm engelledi. Ben hamle yaptığım sırada, kumu bana fırlattı. Kedi kumunun tozundan dolayı da astım arkadaşı olan arkadaşımız nefes almakta zorlandı. Korku dolu anlar yaşadık. Aslında bu olayı bu kadar uzatmaya hiç gerek yoktu. 2-3 dakikalık bir işlemle iade kodunu alıp teslim edecekti. Ardından da mağduriyeti giderilecekti. Biz de böyle bir durum yaşamayacaktık" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bursa kedi Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500

Yorumlar (14)

Hayri:

Her türlü kargoyu teslim almadan kontrol edip sorunlu ise kuryeyle tutanak tutup almaktan vazgeçebilirsin böyle bir yasal hakkın var bunu yapmayıp sonradan şubeye gidip cazgırlık yapmaya gerek yok haklarını bil uygula

43
3
yanıtYanıtla
Tuncay:

kargo firmalarindaki insanlarda cok ilgisizler, yapilacak seyi duzgun anlatmamis olabilirler, haklilar evet ama durum boyle

yanıt12
yanıt8
Oktay özcan:

kedi normalde stresi alırdı ??demekki kedi ile alakası yokmuş ??

25
3
yanıtYanıtla
Güven önemlş:

oktaycım kedi hem stres alır, hem de hakkını savunmayı öğretir

yanıt8
yanıt4
Güven önemlş:

kedi bebek kadar sevimli ve her eve gereklidir

yanıt7
yanıt3
adem alemdar:

Senin derdini si. Kim sana Allah dert vermemiş

8
5
yanıtYanıtla
Güven önemlş:

Hayvanseverlik başa geçince büyük bir derttir, sıradan insanlar anlamaz, say ki bebek bezi delinmiş patlamış gibi sinirlenir insan

yanıt3
yanıt2
Cevdet Taşkın:

vay arkadaş nerde çalışanların üzerine dökmüş nerde calisan fenalık geçirmiş cehennem de yanacak ilk sırada kesinlikle haberciler var

4
2
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

ben birkere internetten el temizleme kremi sipariş vermiştim aklınızda olsun oto tamircileri iyi bilir makine tamir edip eliniz çamur gibi yağlanırsa bu kremler tinerden iyi temizliyen sabuna benzer güzel kokusu olan bir madde ürünü kapıdan değil balkondan sepetle aldım ambalaj patlamış dağılmış berbat halde aldım hiç polemiğe girmedim satıcıyı arayıp durumu anlattım sağolsun olayı anlayışla karşılayıp özür dileyerek parayı hesaba iade etti

6
0
yanıtYanıtla
Güven önemlş:

satıcı sağlam vermiştir, hızlı attı patlattılar büyük ihtimal

yanıt9
yanıt0
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title