Haberler

İETT Otobüsü Sulama Kanalına Girdi

Güncelleme:

Arnavutköy Başakşehir hattında çalışan İETT otobüsü sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir tekeri sulama kanalına girerek yan yattı. Yolcular panikle otobüsten çıkarken, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ölen ya da yaralının olmadığı belirtildi.

Arnavutköy Başakşehir hattında çalışan İETT otobüsü sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine bir tekeri sulama kanalına girerek yan yattı.

Arnavutköy Başakşehir hattında çalışan İETT otobüsü sabah saatlerinde membaa mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybedince bir tekeri sulama kanalına girerek yan yattı. Yolcular panikle otobüsten dışarı çıkarken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, ölen ya da yaralının olmadığı öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Trafik Kazaları Başakşehir İstanbul 3-sayfa Güncel Yaşam Polis İETT

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title